Wpis z mikrobloga

Pytanie do facetów w związkach.

Czy wasze #rozowepaski grają w gry komputerowe?

Zawsze chciałem, żeby moja dziewczyna ze mną pograła albo choć trochę się zainteresowała grami, ale jakoś jej tak nie po drodze :d.
Nie żebym był jakimś nałogowym graczem... Podejrzewam, że w całym roku może mi to zajmuje ze kilkadziesiąt godzin max, po prostu są takie gry jak np. portal, skyrim czy inne, których wspaniałością aż chciałoby się podzielić z drugą połówką :D

#pytanie #ankieta #zwiazki

Czy wasze kobiety grają w gry komputerowe?

• Grają 14.9% (479)
  • Nie grają 21.7% (699)
  • Grają bardzo rzadko 15.7% (506)
  • Grają tylko w simsy 7.4% (238)
  • Jestem dziewczyną/nie mam kobiety/sprawdzam 40.4% (1303)

Oddanych głosów: 3225

• 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marekexp: co z tego że gra.... Miałem taką, która grała w Counter-Strike :) Ale nie graliśmy, bo była słaba .... a udawanie że ja jestem słaby po kilku godzinach nudne było ;>

Ale była przynajmniej ogarnięta w komputerach, przez co nie musiałem jej czegoś naprawiać ;P Ale nie powiem, że takie laski są bardziej ogarnięte, pod względem że są samodzielne i mają hobby :)
  • Odpowiedz
Zawsze szanowałem #rozowepaski które grały w linage ][ - > jeśli jest jakaś tutaj obecna pozdrawiam gorąco i z chęcią wyskoczę na piwo : >
Ostatnio na lolu znalazłem ciekawą parę panią D i pana P, gramy sobie mecz pierwszy, drugi, piąty i nagle słyszę" Ej ToXu my będziemy za 30 minut idziemy się pieprzyć i zagramy nexta"
W tym momencie poznałem jedną z cech mojego nieistniejącego ideału.

Mój ideał
  • Odpowiedz
@toxarz: Na razie podbiera mi telefon i ogarnia cardboarda, ale ciężko mi zaleźć fajne apki. Dion i resztę lokacji bym sobie sama chętnie pooglądała w vr ;)
  • Odpowiedz