Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pull-ups: spoko :) nie słuchaj @Nee24 pierś z wody będzie może i zdrowa, ale okropna w smaku, spokojnie mozesz cycka upiec w całości, np tak jak tutaj, roboty dużo mniej niż ta paniera, a pyszne. Albo smaż bez paniery, im lepsza patelnia tym mniej tłuszczu, ale np na maśle klarowanym będzie klasa. Ogólnie lepsze, zdrowsze, dłużej poleży bo ta paniera się robi mokra i miękka. P-----l panierkę.
  • Odpowiedz
@Nee24: jasne, że tak. Ale komuś kto panieruje raczej prędzej wejdzie pierś z pieca ;). Ja w tej chwili piekę 1 kg filetów z udek, dla mnie najlepsza część kurczaka. P----i mi się strasznie znudziły i już prawie ich nie robię.
  • Odpowiedz