Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +250
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
24km/h średnia, duży wiatr, nie zmęczyłem się mocno, gdyby się nie ściemniło dołożyłbym kilka km.
Moje wpisy w tym tagu powinny się nazywać "Dziennik jednej trasy" :D
Mam jedną, ulubioną trasę, która ma 23 km. W miarę dobra droga, trochę górek, lasy i pola dookoła, brak samochodów.
Teraz dla ludzi spoza #szosa - KUPUJCIE ROWERY SZOSOWE. Była to jedna z najlepszych decyzji jakie w ost. roku podjąłem. Wpłynęło na mój stylu życia bardzo pozytywnie. Lepiej jem, chudnę, lepsza kondycja, lepszy humor, ciśnienie, ogromna przyjemność ze sportu, dorzuciłem ćwiczenia do tego. Z niecierpliwością czekam na kolejną jazdę i na lepszą pogodę.
Znacie tę pastę o chodzeniu po bułki i wybuchjących kolanach? Kolektyw posiadaczy szosówek się do nich zalicza. Przez z nich wytworzył się mit, ze kolarstwo rekreacyjne jest bardzo drogie. Podobnie jak z podróżami.
Nie masz roweru z >x zł? Nie masz kasku, specjalnych skarpetek, gaci, sraci, leginsów, papieru toaletowego, butów? Lepiej nie wsiadaj na rower bo robisz nam, profesjonalistom złą famę.
Zignorujcie tych ludzi i przeznaczcie na rower i akcesoria tyle oszczędności ile możecie. Nawet mając 600zł coś kupicie i będziecie cieszyć się z jazdy.
Do zobaczenia na szosie.
#szosa
#rowerowyrownik
@mafiozorek: ale za 600 zł? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kosztuje ~7k, można trochę taniej. Nie jest to jakoś absurdalnie dużo, ale na pierwszy rower to za wiele. Może na drugi rower sobie taki sprawię.
Powiem tak - na szosach nie znam się dobrze. Tylko tyle co poczytam i sam jeżdżę, ale gdybym znów stał przed wyborem kupna to bez wahania