Aktywne Wpisy

Zoriuszka +288
Prawda jest taka że kataster powinien być nie od 3, ale od 2 mieszkania. Kogoś kogo stać na 2 mieszkania stać również na podatek od tego 2.
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny

kszych +443
Stała się tragedia w Krakowie, psychol zabił lekarza. R---------a mnie tylko ta nagła dyskusja w mediach o bezpeczeństwie lekarzy, jakiś dodatkowych zabezpieczeniach itd. Przecież psychol może trafić się wszędzie. Jakby zabił kasjerkę w żabce to zastanawialibyśmy się nad dodatkowym bezpieczeństwem w sklepach osiedlowych?
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska

gdzie mogę zarezerwować stolik, tak gdzieś na maks 10 osób na piątkowy wieczór?
Tak, żeby można było spokojnie posiedzieć przy piwie, bez mega głośnej muzyki.
Myślałem o Bearpubie, ale tam mają już zarezerwowane wszystko, co mnie interesuje :/
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli infinity albo Cafe wolność to uprzedź to też zarezerwuję sobie :P