Wpis z mikrobloga

@radar42: właśnie oglądam odcinek z listopada 2007 na youtube, wspomnień czar (ʘʘ)
@Lrrr: ciekawe, czy gdyby przenieśli się na yt, to czy by to chwyciło. Tadek pisze teraz dla psxextreme, ale tęsknię za felietonami Miłosza z neo+.
@Quenas: to se ne vrati ://
  • Odpowiedz
@GuciuSmoke: w sumie to cdp mogłoby reaktywować. Pewnie duzo ludzi by oglądało, raz że sentyment (k---a do recenzentów hehe g---o gierek XD) a po drugie ich sie przyjemnie słucha nawet dzisiaj jak puscisz jakiś odcinek na yt.
  • Odpowiedz
@GuciuSmoke: O ja, odpaliłem jeden z odcinków, mimo, że nigdy jakoś dużo ich nie oglądałem to mega spoko się ich słucha. Fajnie się uzupełniają i nawet jak mówią o grach, które mnie nigdy nie jarały to dobrze się to ogląda. Szacun.
  • Odpowiedz
@GuciuSmoke: mniej więcej do momentu aż zmienili studio było to bardzo fajne, ale potem pamiętam że miłosz niemiłosiernie jechał tadeusza, potem z kolei tadeusz chciał się odgryźć i jakoś tak to nienaturalnie wychodziło.
tak czy tak miło wspominam
  • Odpowiedz
Wow, murko uczy i bawi. Miłosz Brzeziński recenzował gry :o ja go znam jako psychologa i bardzo szanuje
  • Odpowiedz