Wpis z mikrobloga

Hej @wykop @a__s od kiedy wy do moderacji przyjmujecie prawicowe dzieci? Po co wam tam ktoś kto nie potrafi odróżnić, że moderowanie to nie jest jakaś polityczna wojenka? Nie potrafi zrozumieć, że obiektywizm nie polega na banowaniu za coś co nie łamie regulaminu? Kolejny raz odwala i idę o zakład, że jest tego więcej. #moderacjacontent #neuropa

2TO6 to jest jedna wielka pomyłka.

Najpierw za kolorowego orzełka dał mi bana (perma) - zmienionego na bana na 10 dni - po czym inny moderator mi go całkowicie zdjął.

Teraz dał bana dla @donmuchito1992 na dwa tygodnie za zdjęcie z podręczników szkolnych otagowane tak jak ja teraz to zrobiłem. Czy moderator 2TO6 używa głowy do myślenia czy tylko nią je?

Dlaczego nie ma ogólnodostępnej listy użytkowników którzy są moderatorami? Proponuję taką zrobić i nazwać "Moderatorzy z dodatkowym chromosomem i @Deykun"

nieodpowiednie treści, trollowanie

Co na tym obrazku jest nieodpowiednią treścią? A za trollowanie powinniście banować 90% użytkowników, którzy piszą zmyślone historyjki dla plusów.

#pdk #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkorwina #neuropa #4konserwy
G.....2 - Hej @wykop @a__s od kiedy wy do moderacji przyjmujecie prawicowe dzieci? Po...

źródło: comment_2kgWr5KDGIXonVpzB465zArkKyReEPWt.jpg

Pobierz
  • 21