Wczoraj dla beki (z poważna mina) powiedziałem mojemu #rozowypasek że wszystko wiem i że chce usłyszeć to od niej. Jak ja chwilę przycisnalem to się przyznała że cztery lata temu się przespala z kimś. No profit. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Warszawianka_01: Skoro ukrywała to do tej pory, a wie że OP nie ma wiedzy kiedy to się stało, to powie że w czasie kiedy nie byli razem, albo się pokłócili.
@Bulgulator: O stary, ja przede wszystkim pierwsze co bym zrobił, to jakieś badania na ojcostwo po kryjomu. Z drugiej strony, trochę nieciekawa sytuacja. Sam jestem przeciwko ocenianiu lasek po przeszłości, o ile pół dzielnicy jej nie bolcowało i jeżeli ma to już za sobą (a nie, że jesteśmy w trójkącie ja, ona i jej ex czy coś w tym stylu), to tutaj bym się poważnie zastanowił. Mniemam, że te rozstanie
@Warszawianka_01: Przyznała się i teraz wie że OP nie ma pojęcia o okolicznościach. Może sobie zrobić pod górkę albo nie. Jeśli nie miała problemów by ukrywać prawdę to i tym razem ją zatai. Ma pewność że OP nie ma szans dojść do prawdy.
@Blaskun: chomiki są pocieszne i relatywnie proste w obsłudze. A najważniejsze, że nikt nigdy nie jest zazdrosny o to czy jego chomik ma czy nie ma bolca na boku. Więc chyba dobrze powiedziałem c'nie, będzie chłop ze swoją mentalnością szczęśliwszy z chomikiem.
chyba nic, był to taki p------y okres w którym co chwilę zrywalismy i schodzilismy się na nowo, więc w trakcie trwania takiej przerwy chyba nie mogę mówić o zdradzie?
@Bulgulator: Ależ skądże, możesz mówic o mega pozytywnym związku z przyszłoscią i koniecznie musicie mieć dzieci, którym ich matka wpoi prawdziwe zasady moralne
Jezeli jakims cudem to nie jest dla CIebie zdrada, to wiedz ze zyjesz z osoba, ktora Cie przez
jak dla mnie powinieneś się po prostu spytać czy to było w czasie tej waszej przerwy czy kiedy.. jeśli jesteś pewny, że Cię to nie będzie męczyć w duchu to zostaw to za sobą, jeśli nie jesteś pewny, to związek się rozpadnie tak czy siak
@Warszawianka_01: dobre podejście, pokłóc się z facetem i idź dać d--y. przeciez sobie w glowie myslalas, ze przez chwile nie jestescie razem WIEC TO NIC
@Bulgulator: profilaktycznie sprawdź jej tel i portale społecznościowe. tak czy siak będziesz o tym myślał, więc jak chcesz z nią dalej być to przynajmniej spraw sobie tą ulgę, że nikt jej nie bolcuje obecnie. no chyba, że znowu coś odkryjesz i g---o wybije do końca.
#rozowepaski #oswiadczenie #logikarozowychpaskow
@Bulgulator: Ależ skądże, możesz mówic o mega pozytywnym związku z przyszłoscią i koniecznie musicie mieć dzieci, którym ich matka wpoi prawdziwe zasady moralne
Jezeli jakims cudem to nie jest dla CIebie zdrada, to wiedz ze zyjesz z osoba, ktora Cie przez
@Warszawianka_01: dobre podejście, pokłóc się z facetem i idź dać d--y. przeciez sobie w glowie myslalas, ze przez chwile nie jestescie razem WIEC TO NIC