@fryferykkompot: Tu nie chodzi o straszenie Cejrowskim, tylko o pokazanie, że od dawna to prawica przewodzi w hejcie, poniżaniu, zastraszaniu i pomawianiu przeciwników politycznych. Nie zamierzam przepraszać za "narodowych socjalistów", jeśli jako liberał jestem wyzywany od "komuchów" i "barbarzyńców".
PO po chamsku próbowała przeforsować większą liczbę sędziów. Duda po chamsku odmawia odebrania przysięgi od tych wybranych prawidłowo. Kaczyński po chamsku próbował ograniczyć rolę TK paraliżując go. Szydło po chamsku odmawia publikacji wyroku TK.
@przemek6085: Byłam głupia, bo dałam się zastraszyć uchodźcami i zagłosowałam emocjami a nie rozumem. Myślałam, że jakoś to będzie, przeczekamy kryzys a potem zagłosuje na liberałów i będzie ok. Nawet mi się nie śniło, że PIS może takie rzeczy odwalać i że są tak dobrzy w niszczeniu państwa. W ramach pokuty zrobię co mogę, żeby stracili poparcie i już nigdy nie rządzili.
W ramach pokuty zrobię co mogę, żeby stracili poparcie i już nigdy nie rządzili.
Plusuję. Też tak mam, chociaż ja tylko zawiniłam absencją w wyborach prezydenckich. (Dałam sobie wmówić, że Komorowski taki beznadziejny - a gdyby on był, wetowałby tę rozwałkę).
PO po chamsku próbowała przeforsować większą liczbę sędziów. Duda po chamsku odmawia odebrania przysięgi od tych wybranych prawidłowo. Kaczyński po chamsku próbował ograniczyć rolę TK paraliżując go. Szydło po chamsku odmawia publikacji wyroku TK.
Subtelności w tym tyle co w uderzeniu obuchem.
Plusuję. Też tak mam, chociaż ja tylko zawiniłam absencją w wyborach prezydenckich. (Dałam sobie wmówić, że Komorowski taki beznadziejny - a gdyby on był, wetowałby tę rozwałkę).
Niby jakich gierek?
Nie