Aktywne Wpisy

capol2 +728
heterogenizowany +39
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

W drugiej turze wyborów cieszył się jak szalony, bo "Duda wygra to będzie ciął hehe
z kogo beka chyba z ciebie
kto jak nie socjaliści to postulował?
@mnik1: Nie do końca. Durne znaleziska typu "M----n napluł białej kobiecie pod nogi" trzymają się mocno. Ja tu dosyć nowa jestem, rok temu też ladowały z płomieniem na głównej?
@Andreth: tak.
1) Różne znam typologie partii politycznych, ale żadna z nich nie jest wartościująca... Mieszanka poglądów konserwatywnych i interwencjonizmu gospodarczego jest najgorsza bo... bo... bo tobie się tak wydaje? Super ranking, bulwo!
2) Prawaki, które mówią, że PiS nie jest prawicowy to zazwyczaj radykalne kuce od Korwina. Sam jestem trochę kucem, ale wiem