Wpis z mikrobloga

@Ch-jogromPL: waga się waha od 2-4 kg w ciągu dnia więc zależy o której porze byłeś na wadze. Jeśli zmiana wagi jest wyraźna i stała tj. dowodzi tego warzenie przez dwa trzy tygodnie i podobne wyniki - to można powiedzieć że zrzucone "na dobre".
  • Odpowiedz
@Loix: oko ziom, a teraz pokaz swoja forme, bo teraz nie wiem czy masz pojecie o czym gadasz, czy moze tylko sie naczytales z neta info i tyle, a realna wiedza zerowa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Ch-jogromPL: Możesz uwierzyć na słowo albo dalej wpierdzielać czekoladę i łudzić się że na wadze jest ruch dwa kilogramy ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
  • Odpowiedz
@Ch-jogromPL: ja ważę 67 kg a Ty 102 jak mówiłeś. Więc możesz sobie gderać do woli ale lepiej jakbyś ruszył dupę i coś z tym zrobił. Chyba że zawał po 40 Ci nie straszny. Cukrzyca rownież.
  • Odpowiedz
@Loix: ~108 miałem we wtorek jakoś jeszcze, nawet leciutko kratę mi jeszcze widać było, więc bf jeszcze na przyzwoitym poziomie, od czego ma mieć niby zawał ? albo cukrzycę ? lol

no i co to za wyczyn nic nie jeść i ważyć 67kg i być po prostu chudym leszczem ? dla mnie żaden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz