Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Podczas przegladania internetu znalazlem ciekawa strone z tanimi lotami. Nigdy nic tam szczegolnego nie szukalem, po prostu lubialem ogladac zdjecia i marzyc o odleglych krainach. W moje trapowskiej duszy, zawsze byla chec by posmakowac choc troche w zyciu egzotyki. I tak dni mijaly, az pewnego dnia pojawila sie oferta. TAJLANDIA ZA 300 ZLOTYCH
Nie zastanawiajac sie dlugu, kupilem w dzikim szale bilet, pozyczylem i spakowalem plecak, i polecialem. I tu zaczyna sie moj raj i pieklo. Po kilku dniach, gdy juz otrzezwialem z ekstazy, zrozumialem co zrobilem. Jestem w Azji poludniowoschodniej i mam ze soba tylko 550 zlotych. Myslalem, ze za taka kwote wroce autostopem do Polski, ale zapomnialem o jednym. WIZY - jaka droga bym nie wracal koszt wiz to wydatek 600 zlotych. Nie mam wsparcia pd nikogo i dlatego prosze was o pomoc. Kazda zlotowka moze mnie uratowac, dzieki czemu bede mial szanse wrocic do Polski. Nie moge dac wam nic w zamian oprocz szczerej wdziecznosci i relacjiz powrotu do domu.
Tutaj moje konto bankowe, za kazda forme wsparcia dziekuje. Licze rowniez na plusy by trafilo to do jak najwiekszego grona odbiorcow
#tajlandia #podroze #loty #wiza #chiny #laos #pytanie #wykop #podrozujzwykopem
Go pro nie masz?
1. bądź upośledzony umysłowo ale miej już 18 lat więc zwalniają z ośrodka
2. kup bilet w jedną stronę na drugi koniec świata
3. weź ze sobą 500 cebulionów
4. zorientuj się, że kiedyś i jakoś będziesz musiał wrócić dopiero jak jesteś na końcu świata
1) OP naprawdę jest w takiej sytuacji i nie ma pojęcia co zrobić.
2) OP jest tam na miejscu, ma wszystko ogarnięte (w końcu parę miesięcy przygotowywał się do wyjazdu), a to po prostu bait, żeby zarobić parę dodatkowych groszy na naiwnych mirkach.
Komentarz usunięty przez autora