Aktywne Wpisy

bidzej +53
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz
sarnamarna +28
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Ich tagów nikt nie obserwuje, ani nie czarnolistuje :/
Niestety, ale świadomość konsumencka na Wykopie jest na wysokim poziomie :)
Spoko, nauczą się. Prawda @muve_pl ?
Jakbyście chociaż chwilę wcześniej coś podrzucili to można by skomentować, a Wy w miarę możliwość zmienili ofertę.
Co do zmiany oferty - wiesz, to jest wynikiem negocjacji z wydawcami, takżę trudno by było coś zmienić. Ale dzięki za sugestię.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiem, że musicie iść na jakiś kompromis z wydawcami oraz na tym zarobić. Ale i tak podziwiam, że chce wam się brać udział w dyskusji, takie rzeczy się chwali :)
@SpiderFYM dobrze zauważył, wasza oferta dwa tygodnie temu byłaby o wiele atrakcyjniejsza. Niestety konkurencja w postaci Amazonu robi swoje.
Do tego nie wiem czemu zablokowaliście dostęp spoza Polski. Na reddicie sobie chwalili
@SpiderFYM: Twoja wypowiedź została wpisana do kajecika i leci dalej. Dzięki.
Głównie zależy mi na opinii o tym jak taki sklep podchodzi do zakupów spoza granic kraju.
Ale należy pamiętać, że Wykopowicze i Łowcy to nie jedyni wasi klienci i dla nich właśnie ta oferta będzie super. Do tego część osób nie ma PayPala czy karty kredytowej, również wasza