Wpis z mikrobloga

Tak se od paru dni paczę na wypok i widzę, że hurra-optymistyczne podejście do PiSu... zniknęło. Ni ma, zero, nada, null, nawet nasze kochane polityczne trolle mają olbrzymi problem z koszeniem plusików.

Czyli że można ostrożnie założyć, że #neuropa znowu miała rację a #4konserwy dupa cicho.

Kurtyna.

( ͡ ͜ʖ ͡)

( ͡° ͜ʖ ͡°)-

( ͡ ͜ʖ ͡)

#neuropa
  • 19
@ediz4: No widzisz, a ja pamiętam ludzi tworzących atmosferę WIELKIEGO SKANDALU O JEZU w odniesieniu do pierdól i #!$%@?ących się o jakieś idiotyzmy (lub lepiej - wysysających je prosto z dupska, w biegu) i neuropę, która te idiotyzmy starała się prostować. Wytężam mózg tak mocno że aż mi pot po dupie cieknie, ale no ni #!$%@? nie mogę se przypomnieć, by nejropa kiedykolwiek broniła platfusów w sytuacji, gdy naprawdę coś #!$%@?.
@mnik1: Przecież nawet teraz neuropa się podnieca jaśnie her Tuskiem który zamiatał afery pod dywan i Sikorskim per murzyńskość. Zachwyt nad nimi nie ma końca. Ale dobra - przyjmijmy że jesteście tymi inteligentami. Zapytam jeszcze raz. Kiedy wcześniej neuropa miała rację?

by nejropa kiedykolwiek broniła platfusów w sytuacji, gdy naprawdę coś #!$%@?...

No nie. W takim wypadku to się robi prosty trik. Nie komentuje się i znika z tematu żeby nie
@ediz4: Nie zwróciłeś uwagi na fakt, że zachwyty nad Prezydentem Europy to beka nacelowana na #!$%@? ludzi, o których pisałem wyżej? Kucom też zdarza się pisać, że za Hitlera było lepiej, ale jakoś nikt nie bierze na poważnie myśli, że kuce faktycznie przedstawiają Hitlera za wzór polityka, prawda?

Kiedy wcześniej neuropa miała rację?

Odpowiadam po raz drugi - zawsze.
@mnik1:

Odpowiadam po raz drugi - zawsze...

Czyli nigdy - tak myślałem

Nie zwróciłeś uwagi na fakt, że zachwyty nad Prezydentem Europy to beka nacelowana na #!$%@? ludzi, o których pisałem wyżej? Kucom też zdarza się pisać, że za Hitlera było lepiej, ale jakoś nikt nie bierze na poważnie myśli, że kuce faktycznie przedstawiają Hitlera za wzór polityka, prawda?...

Nie zawsze. Sporo ludzie faktycznie uważa go za zbawcę Polski. Porównanie z