Aktywne Wpisy
drzewko94 +640
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
LittleOpa +27
Z czego wynika obecnie taki nawał dzieci leczących się psychicznie / psychologicznie? Z tego co pamiętam, w latach 90-00 do pedagoga szkolnego chodziła wyłącznie patologia, a samobójstwa wśród młodzieży to były jednostkowe przypadki. Teraz muszą być całe programy wsparcia finansowane przez miasta takie jak #warszawa
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Opcje były dwie, eutanazja w schronisku albo dać mu 2 tygodnie i leczyć. Wybrałem opcję 2. I mam gołompia na balkonie, leczenie to unieruchomienie skrzydła (co też pani weterynarz uczyniła i antybiotyki, na krwiaka) , złamane skrzydło (jakaś kość prowadząca) i niegroźna rana u nasady skrzydła. Całość zgrabnie zaopatrzona u weterynarza. Zobaczymy co z niego będzie, czy będzie latał czy nie. Przynajmniej koteły go nie zjedzą. #golebie #ptaki
Co do bóldupiących: wiadomo, przecież gołębie paskudzą specjalnie i z premedytacją
Wyobraźcie sobie, że nie tylko gołębie srają. Inne ptaki też srają, ogólnie wszystkie inne zwierzęta srają, ludzie także srają.
A co do ludzi to oni swoje odchody i ogromne ilości innego syfu, chemikaliów i śmieci wyrzucają do rzek, mórz, oceanów, lasów i łąk. Wycinają
Komentarz usunięty przez moderatora
@LubieKawe: Przez takich głupich ludzi z rzekomym "kodeksem moralnym" te cholerne głośne i wszędzie srające ptaki nadal żyją.
@Saragaya: Bardziej właścicieli powinno się potraktować "odpowiednio"... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ja uwielbiam gdy ludzie muszą wyprowadzać swojego sierściucha i srać nim akurat pod bramą gdzie wjeżdżam samochodem. Gówno na gównie pod nogami...
@Saragaya: to ma potencjał na pastę.
"Sam kiedyś uratowałem dziecko. Zaniosłem je do lekarza, ten dał mu zastrzyk, po 20 minutach było sztywne. Warto nadmienić, że lekarz załatwił mi też teściową, szwagra i pierwszą zonę, już tam nie chodzę".
Co
@tubidubidam: u mnie żyją mewy i takie czarne, inteligentne i #!$%@?ńsko złe (gawrony, kawki, #!$%@? wie co). Uwierz mi, gołębie nie są najgorsze.
@golomb13: Mój stary też jest fanatykiem gołębi, pół mieszkanie zaj**ne "hodowcą" i tipesami ( ͡° ʖ̯ ͡°) dobry lot