Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem skąd złe opinie na temat tego filmu. Moim zdaniem jest zajebisty z momentami słabości - nie odwrotnie. Usunąłbym lub zmienił może ze dwie sceny i byłoby idealnie. Batman Afflecka wymiata i bije na głowę wszystkie poprzednie wcielenia. (biję się w pierś bo w niego wątpiłem), Wonder Woman prezentuje się świetnie, Superman na poziomie, tytułowa walka perfekcyjna. IMO jakieś 8- / 10.

#batman #superman #batmanvsuperman
  • 7
@Szab: zgadzam się, film był całkiem fajny mimo, że Man of steel na maksa mi się nie podobał. Fabuła całkiem ok, widać że szykują się na coś grubszego. Mimo takiego obładowania znanymi postaciami nie uważam, żeby było tego za dużo, dobrze to rozegrali. Choć za Snyderem nie przepadam to jednego nigdy mu nie mogłem odmówić - efekty specjalne. Wczoraj to w ogóle był majstersztyk, świetnie to gość wyreżyserował.
@Szab: nie kojarzę żebym pisał wczesniej o tym filmie, jednak może mnie pamięć zawodzić :P obawiałem się, że film będzie słaby bo Man of Steel naprawdę był moim zdaniem poniżej wszelkich oczekiwań. Na szczęście miło się zaskoczyło. A kiedy niby się wypowiadałem na ten temat?