Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
@leech: ooo, to paczę zaraz.
Ktos pojawia sie o 3:38:25 i idzie w strone mostu
3:41:04 pojawia sie samochod dostawczy
3:41:29 ktoś idzie w strone mostu.
3:44:30 ktoś idzie w kierunku Kórnickiej.
I tak pisał @leech 4:51:21 biegnąca niebieska kurtka w ciemnych spodniach
@bess9 też mi się wydaje że kurtka rozmawia przez telefon(dziwnie ułożone ręce)
@fl4izdn4g: jakiś tam niebiski kolor majaczy ale koleś bardziej wygląda na porannego biegacza.
uff, to jeszcze nie tak najgorzej ze mną, dobrze, że też widzicie coś podobnego. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/1974979_991145537607331_2842620437366608883_n.jpg?oh=a060f1dfaeae5274e44a1ee885bf9376&oe=578CA43B