Aktywne Wpisy
KingaM +176
kochamajfony +327
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
@Lougia: Ja o tym pisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A wcześniej Borowiak o tym mówił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozory mylą.
Przykład: Facet, przykładny ojciec 4 dzieci,miły, bardzo religijny-nawet był szafarzem w Kościele, a podpalił dom ze swoją żoną i dziećmi, zamykając im drogę ucieczki.Już nie wspomnę nawet o Waśniewskiej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@katyperry92: tylko, że widzisz on jest twardy i nic nie powie i już zaczynam powoli myśleć ,że faktycznie nic nie wie i dlatego biorą go na obserwację psychiatryczną
@tesoro: No właśnie - nie powie, bo jest "twardy"... Więc pewnie będą mu przedłużać areszt póki się nie złamie. Chyba tylko tyle mogą zrobić...