Aktywne Wpisy
Fifth_Element +862
Jeśli ten wpis osiągnie dzisiaj 243 plusy, to dorysuję kolejny poziom trójkąta sierpińskiego. Będę to robił codziennie (ale nie w weekend) aż do momentu, kiedy nie zbierze się odpowiednia liczba plusów lub wyrzucą mnie z roboty.
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
DaVinciEnjoyer53 +16
#blackpill #incel #p0lka miałem się za przegrywa ważąć 125kg , teraz waże 98 i wiecie co? laska przeciętna która jak miałem 125 kg mnie zghostowała na tinderze teraz pisze 5 zdań kiedy ja pisze jedno i nawet sama mi pisze czy chce się spotkać ... XD ten przegryw to może troche serio mit i jest jeszcze szansa dla niektórych tutaj
Zasady:
1.Piszesz komentarz w tym wpisie.
2.Sprawdzasz jego link. 2 ostatnie cyfry to liczba pompek do zrobienia. Jeżeli cyfry są takie same to jako liczbę traktujesz 3 ostatnie cyfry.
3. W przypadku dubsów kiedy są nie do wykonania można zrobić rerolla.
4. Można dopisać się do listy zawsze wołanych bez względu na to czy brałeś udział dzień wcześniej czy nie. W tym celu daj znać na pw.
#pakujzwykopem #mirkosuchoklatesy #cwiczzwykopem #randomowepompowanie <-- tag do pompek obserwowania/czarnolistowania
Wołam wczorajszych uczestników:
@Adijos @Arveit @Belthronding @Carotas @Corgan95 @Crane86 @Drzemka_w_cieniu_drzew @Golborkim @Gu3scik @Huzio @Infinited @Interwyga @JayRG @Jazielony @JimS @Kole_GA @Krakatoa @PSZMO @PanKara
Komentarz usunięty przez autora