Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
Start sezonu 28.04.2016
Wyścigi odbywają się w Czwartki o godz. 20:00
AUTO - RSR Formula 3
Przed rozpoczęciem zabawy obowiązkowe jest zapoznanie się z REGULAMINEM ligi pod adresem TUTAJ
Jeśli chcesz dołączyć zgłoś się do mnie na PW
W sezonie V obowiązuje opłata wpisowa w wysokości 5zł od osoby która zostanie przeznaczona dla pierwszej piątki klasyfikacji generalnej.
Wpłat dokonujemy na konto Bankowe lub PayPal (w tytule podajemy obowiązkowo nick z wykopu).
Po dołączeniu i zapoznaniu się z regulaminem nowy uczestnik otrzyma na PW link do pliku xls z listą obecności. (dostępne wkrótce)
W tym sezonie łączymy się w dwu-osobowe drużyny :)
Posiadamy dedykowany serwer czynny 24/7 znajdziecie go pod nazwą Wykop #acleague #januszesimracingu
Trwa zbiórka hajsów na serwer, 10zł płacisz dostęp do serwera minimum 10 miesięcy otrzymujesz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Hasło dostępne tylko dla uczestników ligi. Wchodzicie kiedy chcecie i trenujecie, na serwerze znajduje się zawsze aktualna trasa na ustawieniach identycznych jak w wyścigu.
Serwer zapisuje nasze czasy które możemy w łatwy sposób przeglądać TUTAJ
#assettocorsa #simracing #pcmasterrace #samochody #motoryzacja #wyscigi #komputery
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @TheSznikers @mwink @ZmutowanaFrytkownica @lawicko @zabaracer @mam_wykopane @RealAKP @Andrretto @samFTW @DrQ @GotchaWRC @snsv @PanBulka @podli @matelusz1 @tenbatonik @Rabsztok @Ozor @bomber89 @iAdamM
@tenbatonik: Wielkie dzięki :)
@bomber89: Były otwarte testy i zdecydowanie jest to mod z najwyższej półki.
quale 20:00 (25min)
Team1 - Brak Nazwy
1. - TheSznikers
2. - @xWaleq
No team:
@snsv
Komentarz usunięty przez autora