Cholera, nie przypuszczałam, że odejście kogoś nieznajomego tak bardzo mnie poruszy...a teraz czuję jakby to był mój kumpel...
Słuchajcie, Mirki, Mirabelki. Czy ktoś z Was jest z okolic (Pabianice bodajże), lub ma jakiś kontakt z jego rodziną? Zróbmy zrzutę na wieniec, a jeśli uzbieramy nadwyżkę, niech to przejdzie na konto jego rodziny, Piotrek miał dziecko. Jakiś czas temu podawał numer konta:
Otwarte Konto Oszczędnościowe Numer Rachunku: 77 1050 1214 1000 0090 6559 7479 Piotr Wojtas Ul. Boya-Żeleńskiego 92 / 12 40-750 Katowice
ale czy możemy po prostu tam przelewać pieniądze, czy ktoś z rodziny (żona?) ma do niego dostęp, jak to zrobić, żeby odpuścić jej te wszystkie darowiznowe formalności? #prawo Bo skrzynkę na #siepomaga można założyć chyba tylko z ramienia fundacji, co? ;/
@nvmm: Mam fundację ... choć nie w tym kierunku ale mógłbym coś pokombinować aby faktycznie nie było podatku od darowizn. Kwota wolna od podatku 4902 zł - dla osób należących do III grupy podatkowej - czyli wszyscy my - niespokrewnieni w żaden sposób.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Słuchajcie, Mirki, Mirabelki. Czy ktoś z Was jest z okolic (Pabianice bodajże), lub ma jakiś kontakt z jego rodziną? Zróbmy zrzutę na wieniec, a jeśli uzbieramy nadwyżkę, niech to przejdzie na konto jego rodziny, Piotrek miał dziecko.
Jakiś czas temu podawał numer konta:
Otwarte Konto Oszczędnościowe
Numer Rachunku:
77 1050 1214 1000 0090 6559 7479
Piotr Wojtas
Ul. Boya-Żeleńskiego 92 / 12
40-750 Katowice
ale czy możemy po prostu tam przelewać pieniądze, czy ktoś z rodziny (żona?) ma do niego dostęp, jak to zrobić, żeby odpuścić jej te wszystkie darowiznowe formalności? #prawo
Bo skrzynkę na #siepomaga można założyć chyba tylko z ramienia fundacji, co? ;/
#gnidamabialaczke
http://www.wykop.pl/link/3086527/piotr-gnida84-przegral-walke/#comment-35551097
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora