Aktywne Wpisy
Vagabund +108
Za jakies 5 godzin bede w Polsce (。◕‿‿◕。)
Plujta, mówta co chceta. Tego uczucia nie da się opisac
Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu
#emigracja
Plujta, mówta co chceta. Tego uczucia nie da się opisac
Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu
#emigracja
Notabene +61
Na tłiterku odkryłem czym jest prawdziwy #clownworld.
Poznajcie pana Łukasza, dziennikarza (xD) i eksperta (xD) od bezpieczeństwa ruchu drogowego. Pan Łukasz opiera swoją wiedzę na badaniach i ekspertyzach. No i na tym kończy się wiedza pana Łukasza, gdyż nie posiada on prawa jazdy. Tak. Pan Łukasz nie ma zielonego pojęcia o jeździe autem, jednak możesz zobaczyć go w WORD na wykładach o bezpieczeństwie jazdy.
#prawda #polska #heheszki #bezpieczenstwo #drogi
Poznajcie pana Łukasza, dziennikarza (xD) i eksperta (xD) od bezpieczeństwa ruchu drogowego. Pan Łukasz opiera swoją wiedzę na badaniach i ekspertyzach. No i na tym kończy się wiedza pana Łukasza, gdyż nie posiada on prawa jazdy. Tak. Pan Łukasz nie ma zielonego pojęcia o jeździe autem, jednak możesz zobaczyć go w WORD na wykładach o bezpieczeństwie jazdy.
#prawda #polska #heheszki #bezpieczenstwo #drogi
#pokazauto #carboners #youngtimer #warszawa #motoryzacja #volkswagen
A jak się coś zepsuje, np. rozrusznik - co mi się zdarzyło 400 km od domu - to i tak nie przekreśla dalszej podróży bo albo mogę naprawić na miejscu młotkiem, albo jak w przypadku rozrusznika odpalić z pychu i lecę dalej. Mieszkam w centrum kraju
@Piw_Benzyna: znaczy tych w starociu bo już i tak nie będzie się opłacało go naprawiać? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To koronny argument tylko w ramach mentalnych Januszy, prosty przykład: Przez ostatnie ~12 lat musiałem raz naprawić klimatyzację - zrobiła się nieszczelność, a że to było V6 i mało miejsca a awaria w
@wpisy_poza_kontrolo: jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miałem już jedną poważną kolizję przy ~120 kmh (zajechał mi ktoś drogę) i samochód poszedł do kasacji, ale mi poza brzęczeniem w uchu od kurtyny i od śladów pasów nie było nic, ciekaw jestem jak by się zachowało wtedy Tico. Na pewno by mi
@wpisy_poza_kontrolo: niby skąd wziąłeś te dane? Przeżywalność w wypadkach przy tej prędkości wbrew pozorom jest całkiem wysoka. Różnica między autami z lat 80-tych oraz starszymi jest olbrzymia, chociażby przez strefy zgniotu, poduszki, kolumnę kierowniczą, która się nie wbija w kierowcę. Na filmie masz auto jeszcze starsze, ale świetnie obrazuje różnice ile się pozmieniało.
@Piw_Benzyna: żyli też bez internetu, samochodów w ogóle, bieżącej wody, prądu, łazienek, domów i wielu innych rzeczy. U mnie wszystko działa, a mam sporo rzeczy do psucia się, za to codziennie korzystam z tych rzeczy i naprawdę się przydają, żeby wymienić tylko kilka:
- klimatyzacja - latem niezastąpiona,
Komentarz usunięty przez autora
@HetmanPolnyKoronny: Wiesz że to manipulacja i ten stary był bez silnika?
@wpisy_poza_kontrolo: prawdopodobnie dlatego, że nawet przez myśl ci nie przyjdzie żeby kupić do niego opony, bo porządne kosztują 600-700zł za komplet, nie zrobisz wymiany przewodów hamulcowych(a po 20 latach trzeba) bo to pół wartości samochodu etc-jest najtańszy bo jest #!$%@?, jakbyś robił wszystko na tip top to samochód z 1992 i