Wpis z mikrobloga

913 458 - 108 = 913 350

Setka nr 11 w tym roku!!

Trasa: Chełm -> Okopy -> Świerże -> Ruda -> Sawin -> Wierzbica -> Chełm

Moim celem był zalew w Sawinie, a dokładnie odebranie koronki jednej pani co to podobno mnie nie lubi, bo...

Poprawiłam jej czas o ponad dwie minuty, więc teraz ma przynajmniej jakiś powód, żeby mnie nie lubić i dodatkowo się trochę spocić jeśli zechce być znów królową!!
Myślałam, że będzie cieplutko, ale jednak nie... zimny wiatr... brrr Na szczęście temperatura ma iść w górę, a więc będzie tylko przyjemniej!! :)

#rowerowyrownik #100km
Pobierz Kejcia26 - 913 458 - 108 = 913 350

Setka nr 11 w tym roku!! 

Trasa: Chełm -> Ok...
źródło: comment_Egeu6w1i3vYDRhnAz2T7vj5qh2PNhBxV.jpg
  • 14
@Kejcia26: Dzisiaj miałem z roboty wracać rowerem, ale stwierdziłem że wrócę samochodem, to jeszcze wyskoczę na jakąś większą przejażdżkę... Wyszło jak zwykle... 18 z hakiem.

Mam nadzieję, że w niedzielę w końcu uskutecznimy z kumplami "otwarcie sezonu" i że w końcu przerzucę się już na letnie ciuchy :)
@spunky: Dasz radę w niedzielę po świątecznym obiedzie? :D Ja też bym z chęcią i w niedzielę i w poniedziałek pojeździła coś dłużej, ale pewnie mnie nie puszczą!! :D
@Kejcia26: Koleżanko, raczej przed obiadem :) Jeszcze nie wiem, bo jak zwykle nie jestem dogadany, ale raczej wypad po śniadaniu tak, żeby mieć później jeszcze trochę dnia na "świętowanie". Za to drugie święto mam w tym roku gościnne i wyjściowe ;)