Wpis z mikrobloga

Jestem w trakcie rozwou, moja corka nie mieszka ze mna. Za kazdym razem kiedy konczy mi sie czas z nia i musze ja odwiezc, umieram. Umieram kiedy slysze " bede tesknic". Psychicznie juz jestem na skraju wytrzymalosci. Afganistan nie zryl mi tak banki jak cala ta sytuacja.

Sorry musialem sie komus wyzalic...
#nocnazmiana #zwiazki #chujniezycie
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@worldmaster: patrole, sporadyczne n-----------i z miejscowymi i takie tam zabawy dla dużych chłopców co w dzieciństwie chcieli byc żołnierzami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@jathek: trzymaj sie kolego. wiem wiem. takie pisanie. ja rozwiedziony juz dawno, ale bez dzieci. wiesz ze dla corki jestes bohaterem. Wiesz ze dla nas tez? nie znam cie. nic o tobie nie wiem poza tym ze jestes zolnierzem i tata. przeciez ja ci nie bede pisal ze musisz byc dzielny bo dzielny to ty juz byles. i jestes. i bedziezz zawsze dzielny bo musisz byc zeby tacy klikacze jak
  • Odpowiedz
@jathek: mój ojciec był wporzo dopóki nie hajtnal się i nie zrobił nowych dzieci. dopiero teraz naprawiamy relacje. również z moim młodszym bratem który podczas rozwodu rodziców miał 6 lat, a teraz już 17. straciliśmy dobre 8-9 lat. teraz ojciec żałuje zmarnowania tego czasu i nie uczestniczenia w naszym wychowaniu. nie popełnij jego błędów. będzie dobrze! rozwód dla dzieci to straszna trauma (mowie z perspektywy takiego dziecka) ale będzie dzięki
  • Odpowiedz