Aktywne Wpisy
WhyGuys +41
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
winsxspl +133
BitComet uruchomiony w tle...
#winsxswspomina
#winsxswspomina
Poniżej burgery z czarnej fasoli i buraków (i zaraz się ktoś #!$%@?, że jak burgery to przecież muszą być z miensa bo inaczej ciota ;)).
#gotujzwykopem #weganizm #wegetarianizm #nadjedzenie #wegemafiawypok #czlowiekszpinak
@harpiowata: nawet nie wiem jak to skomentować. pietruszka udająca kość, no padłem. i tak jak zawsze bronię wege wędlin, szaszłyków czy innych kotletów, tak tego nie potrafię. tak samo jak pieczeni z seitana o smaku kaczki, która miała nawet coś co miało udawać skórę.
@grecki: a j lubię sobie zrobić coś bezmięsnego właśnie dlatego, że są to inne smaki niż mięsne.
xDDD
Do tego sos np:
jogurt naturalny, majonez, musztarda, bardzo cienko pokrojona cebula i ogórek kiszony (można dolać troche wody z ogórków), cukier, sól i dalej wedle uznania
@grecki: czyli mogę jeść krwiste steki i grube hamburgery wołowe po przejściu na weganizm?
Chłopie... taki inteligentny jesteś, tyle w życiu osiągnąłeś, a odwala Ci jak jakiejś 18 letniej Karynce która właśnie dostała się do Wyższej Szkoły Robienia Hałasu i zaczęła zadawać się ze studentami prawa. I nie, nie mam nic do weganizmu, wegetarianizmu, ale takie zachowania
@ketorw: nie wiem co w tym dziwnego. Większość potraw mięsnych to tak naprawdę odpowiednia kompozycja przypraw i sosów. Ostatnio wrzucałem jak zrobić coś, co smakuje jak posiekana świnia a jest robione z egzotycznego owoca. Dałem do spróbowania mięsożernej części biura - każdy się zastanawiał co to za mięso, nie co to za owoc.
Quorn wygląda i smakuje jak
Myślę że doczekam w swoim życiu dnia gdy adorator jedynej słusznej drogi kulinarnej, miłośnik jedzenia na które sra moje jedzenie, pojawi się w drzwiach mojego domostwa i rzuci krótko: "przepraszam, czy miałby pan może chwilkę aby porozmawiać