Aktywne Wpisy
WhyGuys +41
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
winsxspl +133
BitComet uruchomiony w tle...
#winsxswspomina
#winsxswspomina
Poniżej burgery z czarnej fasoli i buraków (i zaraz się ktoś #!$%@?, że jak burgery to przecież muszą być z miensa bo inaczej ciota ;)).
#gotujzwykopem #weganizm #wegetarianizm #nadjedzenie #wegemafiawypok #czlowiekszpinak
@grecki: a nie węglowodanów?
@pawel-kw-wkp: Od kiedy to krowa trzymana całe życie na farmie przemysłowej (bo umówmy się, kupujesz tanie gówno a nie grass fed w większości przypadków) sra na banany? Dobry Ci "żart" wyszedł. Uśmiałem się. #czarnolisto za poziom ameby.
@maze: rozmawiasz z trolem. Obrzydłe warzywa są niesmaczne, mienso #!$%@?. Szkoda czasu.
Od bananów nikt jeszcze raka dupy nie dostał, wg WHO od
Są pyszne i dobrze oszukujący produkty jak 'serki' valsoia czy czekolady ichoc, ale mam problem z np serem na pizze, o ile violife na zimno jest ok, to po roztopieniu jest zbyt plynny.
A po drugie- jak Ci sie zmiejsza ilosc potraw, to z desperacji mozna sie nauczyc przyrzadzac to czego sie wczesniej nie lubilo w taki sposob, zeby smakowalo. W koncu mieso tez przyprawiace, marynujecie itd.