Aktywne Wpisy
Po 6 latach #!$%@?łem gdzieś kartę wejścia do biura, trudno zdarza się, będę musiał zapłacić za duplikat. Zgłosiłem wszystko gdzie trzeba, naliczyli mi 150zł (XD), a dzisiaj rano wołają mnie do HR, że mam podpisać kwit, że dopóki nie wydadzą mi nowej karty to biorę odpowiedzialność, za sprzęt w biurze, bo ktoś z ulicy może moją kartę znaleźć, wejść i coś ukraść. Powiedziałem, że nie ma #!$%@?, że to podpiszę, mogą mi
slawomirus +800
Dostałem oficjalnie pracę. Dobre hajsy jak na Polskę (choć jak na branżę #it to i tak troszkę średnio, ale ważne że więcej niż w ostatnije robocie w PL), lokalizacja wygodna (Obok dworca centralnego w #warszawa), wielkie korpo z obietnicą podróży służbowych i integracyjnych między innymi na Florydę w USA, więc #czujedobrzeczlowiek
Dodatkowo rzekomo byłem najlepszy z całej puli ludzi, a było ich około 70+, więc tym bardziej #feelsgoodman
Jedyny minus to to, że zaczynam dopiero w Maju, więc cały kwiecień znowu będę się nudził. Ale tutaj też pytanie do Was, miurcy, gdzie można załapać się na 1 miesiąc w Warszawie, żeby na dupie nie siedzieć i jakieś hajsy dostać? Mam książeczkę sanepidu, a i z nudów to nawet cegły mogę nosić czy rowy kopać - są jakieś agencje pośrednicze, co zgarniają takich ludzi?
Jedyne czego chcę uniknąć to #callcenter xD
#pracbaza #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora