Wpis z mikrobloga

@Andreth: Przypominam że tam jest wojna i giną w dalszym ciągu ludzie. Państwo powinno dawno się zająć takimi "dziadkami". Jak również młodszymi o takich poglądach. Jak Państwo nie działa to reagują ludzie. Tacy lub inni. Lepsi lub gorsi. Wspieranie kraju który okupuje część twojego własnego jest chore i nie powinno być miejsca na coś takiego w przestrzeni publicznej. Plucie w twarz wszystkim którzy giną i którzy zginęli na froncie.
  • Odpowiedz
komunistycznym i prorosyjskim idiotom w kraju który został przez Rosję najechany ;)

@PatologiiZew: O k---a, zaiste patologii zew, to fajnie ze jakies mlode ukry pobily dziadkow, bo dziadki mialy ciagoty komunistyczne - wynikajace z typowego wyidealizowania przeszlosci, idz na marsz KOD i pobij dziadkow bo przeciez twoja logika jest sluszna...

Gdzies tam w dalekiej ukropii siedzi sobie taki ukrainski patologii zew i pisze, ze dobrze ze wymordowali Polakow na Wolyniu,
  • Odpowiedz
Przypominam że tam jest wojna i giną w dalszym ciągu ludzie.

@PatologiiZew: Przypominam, że na Ukrainie żyje wielu ludzi, dla ktorych jedyną ojczyzną był Związek Radziecki. (Znam takiego: matka Rosjanka, ojciec rosyjski Niemiec, urodzony w Kijowie - przekonaj go, że raptem ma być Ukraińcem). Nie ich wina, taka historia. Nie w rosyjskości problem, ani w sentymencie do ZSRR (mają prawo - co, nie powinni na przykład czcić żołnierzy AC poległych
  • Odpowiedz
@dziadzio: Nigdzie nie odnosiłem się do pobicia kogokolwiek więc daruj sobie rosyjskie metody wmawiania mi czegoś. Wiem że łatwo walczyć z chochołem ale postaraj się bardziej. Resztę wyjaśniłem w komentarzu wyżej. Wpychanie wszędzie ludobójstwa na Wołyniu nie jest dobrym argumentem. Twoje komentarze na temat Ukrainy są na tym samym poziomie co Janusza na temat Rosji. Pogratulować.

pomodle sie za twoja marna dusze...

Dziękuje. Tego nigdy za wiele ;)

@Andreth
  • Odpowiedz
ktoś okupuje część twojego kraju a ty stoisz i patrzysz na pikiety ludzi popierających takie czyny? Serio?

@PatologiiZew: Serio, przestan sie blaznic bo taka podla logika usprawiedliwiasz rowniez Wolyn.

Nigdzie nie odnosiłem się do pobicia kogokolwiek

No wlasnie, ty nigdy nigdzie nie powiedziales tego co powiedziales a czego nie miales na mysli mimo ze to powiedziales mimo ze tak nie myslales, zadzwon do walesy on ci podesle kogos kto bedzie
  • Odpowiedz
ty stoisz i patrzysz na pikiety ludzi popierających takie czyny?

Stoję i patrzę, bo wiem, że atakując ich pogorszę sytuacje, nie polepszę. To nie oni zabijają w Dombasie.

Może czas zacząć leczyć przyczyny

@
  • Odpowiedz
@PaskudnyStaryRon: tak, bo wówczas rzuciliby się na liczniejszego, silnego przeciwnika, ryzyko spowodowania śmierci lub kalectwa byłoby dużo niżssze etc. Z tego samego powodu inaczej oceniam wyłapanie prawego sierpowego na twarz przez 30 letniego faceta i 8-latkę.
  • Odpowiedz
@rrdzony: Jak dla mnie jedni warci drugich, ale - młody, czy stary - komunista to komunista, tak samo jak nazista a banderowiec to banderowiec. Wg mnie niepotrzebnie się z nimi p--------i, powinni im tak mordy oklepac, żeby zajęli się w spokoju umieraniem a nie propagowaniem ustroju, który zabił miliony ludzi na całym świecie ( nie wspomnę o "wielkim głodzie" na Ukrainie)
  • Odpowiedz