Wpis z mikrobloga

sporo flag zdobyli. Szkoda że baner nie został zabrany.

@PatologiiZew: no, super. Flagi wyrwali dziadkom o laskach. j----e bydło plemienne. Więcej krzyżyków sobie jeszcze w------l w awatar i jaraj się tańcami brunatnego ścierwa. ile ty masz lat?
  • Odpowiedz
@PatologiiZew: ja po prostu gardzę narodowcami jak każdą inną skrajnością. prości ludzie postrzegający świat w dwóch kolorach, dla których sukcesem jest zabranie flagi (patrz twój wpis).
Jakie dzisiaj święto w kościele?

Już rozumiem czemu jesteś u mnie na #czarnolisto Lubisz bluzgać

Jak g---o owiniesz w flagę i wsadzisz krzyż w zęby to i tak śmierdzi choćby codziennie święte obrazki wrzucało.
  • Odpowiedz
: ja po prostu gardzę narodowcami jak każdą inną skrajnością.

@nie_jem_grzybow: Żeby czasem ktoś nie uznał że ty jesteś skrajnością. Może ktoś tobie podobny tak pomyśli?

dla których sukcesem jest zabranie flagi (patrz twój
  • Odpowiedz
@nie_jem_grzybow: między narodowcami a banderowcami jest mniej więcej taka przepaść, jak między poklepaniem kogoś a wbiciem mu siekiery w plecy, ale co ja tam wiem...

To, co wypisujesz jest tak głupie, że też witam na #czarnolisto bo takich bzdur nie da się czytać.

@PatologiiZew: ale zdobywanie na dziadkach i staruszkach flag, przy okazji bijąc owe staruszki pięścią po twarzy to zbydlęcenie totalne i takich ludzi powinni
  • Odpowiedz
@PatologiiZew: przestan sie kompromitować. Pokazałeś swoją małość tym "szkoda ze baner nie został zabrany". No straszna szkoda ze jakieś patusy nie zabrały dziadkom jakiegoś baneru... Co za dno...
@nie_jem_grzybow: popieram, myśle ze coraz więcej ludzi o prawicowych poglądach (np ja, moze niejemgrzybow) zaczyna gardzić narodowcami właśnie za takie jakieś dziwne fantazje...
  • Odpowiedz
@rrdzony: I ten kraj chcę dołączyć do UE?
Kraj gdzie na jakąś śmieszną demonstrację komunistów przychodzą bojówki banderowców i leję dziadków, serio?
Na zachodzie jest poprawność polityczna a tutaj na Ukrainie widać, że ideologia banderowska jest wpajana coraz mocniej.
I na końcu ta "policja" wiedząc, że to sprawka banderowców po prostu ucieka żeby nie musieć łapać tej hołoty bo jeszcze zostali by zwolnieni przez "górę"
Po prostu cytując "faszyści"
  • Odpowiedz
jak między poklepaniem kogoś a wbiciem mu siekiery w plecy, ale co ja tam wiem...

@Pantokrator: ale jak widać potrafią znaleźć wspólny język w bijatykach ze staruszkami. Ta sama rodzina leczenia lęków i własnego nieudacznictwa "wartościami"...

To, co wypisujesz jest tak głupie, że też witam na #czarnolisto bo takich bzdur nie da się czytać.

Zawsze szanuję konstruktywną krytykę wykopków. A szczególnie jak ich dysonans poznawczy strzeli w bańkę.
  • Odpowiedz
komunistycznym i prorosyjskim idiotom w kraju który został przez Rosję najechany ;)

Ludizom, którzy mają inne poglądy. (Które uważam za szkoliwe i głupie, ale maja do nich prawo.) Tak się robia wojny domowe. Ukraińcy mordowali się tysiącami w czasie II WŚ, a teraz do tego nawiazują.
  • Odpowiedz