Aktywne Wpisy

nieodgadniona +66
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
Wytłumaczy mi ktoś czemu auta dopuszczone do ruchu publicznego nie mają ograniczników prędkości do 170-180 bo tyle maks potrzeba na jakis manewr na autostradzie? Czemu fury moga z---------c 300, skoro w tym kraju masz max 140 ? I zazwyczaj jakiś banan w m5 kończy życie rodziny spychając ich z drogi etc. #motoryzacja #samochody

#rezogry #grafika #grafika3d #gamedev
źródło: comment_Q1HxuXrl8Fr1FV0BEpRq1MIbNKkih9BX.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Życzę powodzenia w dalszej pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli publikujesz gdzieś postępy pracy, to chętnie rzuciłbym na nie okiem od czasu do czasu.
FTL:
Pograłem, przeszedłem i skasowałem- co z tego, że są tam jakieś nowe statki i na siłę doklejane dodatki, żeby jeszcze tam kogoś przytrzymać, jak cały czas masz tylko przeskakiwanie od sektora, do sektora i przeklikiwanie się przez popupy, od których zależy czy masz kogoś rozwalić, czy gdzieś dolecieć... To już chyba Galaxy on Fire na komórki miało lepszą "fabułę", o statkach nie wspominając.
Papers Please:
Grałem tak długo, dopóki się nie