Aktywne Wpisy
GabrielOcello +356
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +561
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Smacznie sobie spałem, nagle jebuuut. Wbiliśmy się w TIRa, który wymusił pierwszeństwo przy zmianie pasa. Przez kilka kilometrów nie mogliśmy się od niego odczepić. W końcu się udało. TIR odjechał. Służby na miejscu znalazły się w przeciągu 10minut. Jedziemy do Francji, podróż wydłuży nam się chyba o kilkanaście godzin ( ͡° ʖ̯ ͡°) #wypadki #coolstory
Muszę przyznać, że niemieckie służby drogowe są bardzo sprawne. Pierwsza informacja, że w wypadku uczestniczył autokar, to za chwilę pojawiły się 2 wozy straży pożarnej, 3 karetki, 2 busiki do przewozu lżej rannych w tym jeden z przyczepą z dodatkowymi opatrunkami itp, 2 samochody osobowe straży, 2 radiowozy, 1 radiowóz 112. Taki kordon eskortował nas później na parking
@ElCidX:
@mikulus: Polak. Kozienice
@NieMogeSieZarejestrowac: na odwrót. my prawym, tir lewym. Wnioski policji są takie, że usiłowaliśmy wyprzedzać prawym pasem