Wpis z mikrobloga

@loopzilla: trudno powiedzieć, trzeba to wyczuć, myślę że można wyjść na desperata jeśli zrobi sie to nachalnie, poza tym d------a pomyśli ze juz cię ma a wiadomo ze wtedy szybciej im przechodzi(trzeba pobawic sie w ich gierke #logikarozowychpaskow), łatwo przyszło, łatwo poszło
  • Odpowiedz
@loopzilla: eee, ale że jak ? Mi bardziej chodziło o to, że jak ona chce to ty jej nie odmawiasz. Można tez inicjować lizanko samemu, ale to trzeba się znać trochę na kobietach. Jak masz doświadczenie to widzisz po kobiecie, że a) ma ochotę b) udaje, że nie ma ochoty, ale ty wiesz lepiej, bierzesz ją siłą, ona dalej udaje, że nie chce i w końcu się poddaje (to najciekawsza
  • Odpowiedz
@zasadzka01: za daleko już poleciałeś ze swoimi rozważaniami. Już na tyle jestem ogarnięty, jedynie nie całowałem się jeszcze nigdy na pierwszej randce, mam jakieś hamulce przed takim szybkim zaznaczaniem terenu i jestem ciekaw jak jest to odbierane przez innych.
@co_ja_tu_robie: o co w nim w ogóle chodzi
  • Odpowiedz
@loopzilla: nie wiem, czy za daleko, ale wiem że miałbym wątpliwości co do pocałunku na 1 randce, jakby ta kobieta mi się przezajebiście podobała (w sensie, że taki materiał na żonę). To taki efekt uboczny, że na studiach [rawie na każdej imprezie całowałem się z jakąś kobietą i jakby ta moja wymarzona chciała się ze mną całować na 1 randce to bym źle to odebrał.
  • Odpowiedz