Plusuj a będzie Ci dane! Losowanie mniej więcej jutro o tej samej porze. Żeby się pozbyć ewentualnego plusowania bez sensu, wymagam, żeby osoba, która wygra sama się odezwała do mnie na PW. Nie będę wołał zwycięzcy, jedynie wrzucę screena z losowania. Jeśli osoba ta nie odezwie się w ciągu 12h klucz do niej nie dotrze a ja wybiorę sobie zwycięzcę na podstawie komentarzy w danym wpisie. Powodzenia.
@bimbadil: zaplusuję, bo jesteś spoko, grę już mam, śledzić wpisu nie będę, więc nawet jak mnie wylosujesz to się o tym nie dowiem i grę zgarnie ktoś inny - perfekcyjny plan ( ͡°͜ʖ͡°)
@bimbadil: Mam taką uwagę małą, moim zdaniem lepiej by było gdybyś robił takie losowania w dniach następnych o godzinach ok. 22:00. O 1:00 mało kto będzie na wykopie. A w ciągu tych 12 godzin nocno-porannych nie ma się często czasu na internety bo ludzie śpią, wstają i mogą pracować do 16:00. Potem taki przychodzi z pracy, dopiero włącza kompa i paczy że stracił szansę na uzyskanie gry :(
GRID™
Plusuj a będzie Ci dane!
Losowanie mniej więcej jutro o tej samej porze. Żeby się pozbyć ewentualnego plusowania bez sensu, wymagam, żeby osoba, która wygra sama się odezwała do mnie na PW. Nie będę wołał zwycięzcy, jedynie wrzucę screena z losowania. Jeśli osoba ta nie odezwie się w ciągu 12h klucz do niej nie dotrze a ja wybiorę sobie zwycięzcę na podstawie komentarzy w danym wpisie.
Powodzenia.
Tak wiem,