Aktywne Wpisy

Średnio co jaki okres czasu uczestniczycie w kolizji autem? U mnie średnio 1 stłuczka przypada na rok i jak do tej pory żadna z mojej winy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
źródło: 1000026893
PobierzIle kolizji miałeś autem?
- 0 0% (0)
- 1 49.1% (56)
- 2 20.2% (23)
- 3 12.3% (14)
- 4 i więcej 18.4% (21)

lskx +41
#raportzpanstwasrodka
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo

Ludzie nigdy nie czytali książek, i c--j jak by tracenie czasu nad książką było lepsza formą tracenia czasu niż oglądanie filmów czy granie w GTA.
Lepiej żeby ludzie nie czytali wogole niż czytali g---o. Jak widzę tych wszystkich "jestem lepszy bo czytałem grę o tron" to mi smutno.
Kto czyta, niech czyta.
Kto gra w GTA, niech grayw GTA
Proste
#ksiazki #czytanie #takaprawda
źródło: comment_fVfrlGzOWTdO8PU0eZlz8fh6YmYlLJMu.jpg
PobierzCzytanie jest fajne, ale tylko, gdy nie ma ekranizacji/gry. (Sam czytam tylko historyczne książki)
Sam czytam do 30 książek rocznie i w tym kilka poradników czy moralizatorow
@LowcaAndroidow: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Nic tak nie wciąga jak ciekawa książka, bo bohaterowie są głębsi, intryga bardziej rozwinięta i jest czas i miejsce na rozwinięcie wątków.
Oglądając film/serial sięgasz po treść, która musi pasować milionom ludzi (największy wspólny mianownik), bo to są drogie produkcje i muszą się zwrócić.
Czytając książkę możesz mieć do czynienia z czymś na lepszym poziomie intelektualnym lub bardziej dopracowanym. Ksiązka daje też
@WolnoscRownoscBraterstwo: Niby tak, ale nikt nie bierze pod uwagę, że książka to nie tylko beletrystyka i rozrywka, ale też źródło wiedzy, pole nauki. To także filozofia,