Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.

i standardowo #billy do czarnolistowania, elo
lskx - #raportzpanstwasrodka 
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mnie najbardziej śmieszy ten przeskok od chłopaka, który maluje paznokcie, robi jakieś przebieranki ogląda hentai i tryska w skarpetkę, do eksperta od motoryzacji, bo czyta na żywca katalog. A i tak przy tym błędy, może wyrobi się w tym jeszcze.
  • Odpowiedz
@lskx XD ja jebe jak można nie wpaść przed nagraniem, że te informacje są zbędne zupełnie i kompletnie się kupy nie trzymają xD muszę to wyłączyć bo chyba szczos
  • Odpowiedz
@lskx: właśnie Mumin na live dostał pytanie o recenzje Filipka, jest dumny, że synek tak się postarał XD nie mam pytań, jednak to analfabeci na pełnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
ziom, ale to jest czytane z translatora i to marnej jakosci. Takiego sprzed 5-7 lat min. I ten człowiek ma być nauczycielem? WTF

@jackgadzinowski: yeeep xD. Myśle, że major z kononem by sie skapneli czytajac podstawiony tekst, ze to kur... nie ma sensu. A Filip sam sobie elegancko przygotował i dokonał odczytu xD
  • Odpowiedz