Aktywne Wpisy
thorgoth +322
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
kuba181797 +8
Rekrutowałem dziś juniora i serio, zaczynam się zastanawiać, gdzie ci wszyscy kandydaci się uczą... Zadaję proste pytania, a oni patrzą na mnie, jakbym pytał o teorię strun. Przykład? Pytam: Jak działa algorytm quicksort?. W odpowiedzi – pustka.
No to próbuję coś łatwiejszego: Opowiedz mi, jakbyś zarządzał stanem aplikacji. Zamiast konkretów, słyszę: „Korzystam z gotowych paczek”. Ok.
Próbuję dalej: Jakie są sposoby na uniknięcie memory leaków w aplikacjach mobilnych? Cisza. Jakby temat zarządzania pamięcią był jakąś czarną magią.
Może
No to próbuję coś łatwiejszego: Opowiedz mi, jakbyś zarządzał stanem aplikacji. Zamiast konkretów, słyszę: „Korzystam z gotowych paczek”. Ok.
Próbuję dalej: Jakie są sposoby na uniknięcie memory leaków w aplikacjach mobilnych? Cisza. Jakby temat zarządzania pamięcią był jakąś czarną magią.
Może
Okazuje się, że kolega @tomyclik tutejszy agitator Nowoczesnej PO i równocześnie jeden z największych wykopowych hejterów obecnego rządu i prezydenta, a także partii rządzącej to płatny partyjny troll. Dowodem na to może być wysoka pozycja w rankingu twitterowych kont politycznych. Towarzysz @tomyclik https://twitter.com/VST69tomyclik w twitterowych rankingach bije takie konta jak np. RadioZet czy Krytyki Politycznej.
Oczywiście odbija piłeczkę w taki sposób:
Myślę, że też fajnie byłoby, gdyby stanowisko zajęła @Moderacja
#polityka #moderacjacontent #stophejt
EDIT: A już widzę. Aczkolwiek nie ma pewności czy to rzeczywiście jego konto.
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
Konta pisowskich trolii 3 z kilkuset na twitter. Z tymi miałem ostatnio
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@tomyclik: ale na co mam ci odpowiedzieć? Wrzucasz linki do trzech randomowych kont na twitterze, które pierwszy raz widze na oczy. W dodatku taki #rakcontent raczej. I co to ma być? Coś sugerujesz? Szczerze mówiąc, to mam w dupie to z kim zadzierasz w swoich twitterowych
Hejt na mnie to nie jest przypadek i obaj o tym wiemy.
Jak mogłem zarzucić kłamstwo rządowemu portalowi wpolityce.pl
W myszce komputerowej masz takie kółeczko.
Przewiń do początku wpisu.
Przeczytaj. Wtedy zrozumiesz mój komentarz.
I sio ode mnie TROLLE.
Nie odpisuje już.
@tomyclik: Głównie z Turcji i Syrii?