Aktywne Wpisy
userrrr +22
Nasz kraj byłby bogaty, gdyby szwaby i kacapy wypłacili nam odszkodowanie za II wojne światową, wg szacunków szwaby są nam winne ok 6 bln PLN za II wojne św, kacapy strzelam drugie tyle, bo za wojne, za to, że nas perfidnie okradali za czasów PRLu i za to, że sa narodowymi kłamcami i oszustami, z którymi się nie da rozmawiać, czyli to będzie od kacapów ok 12 bln PLN czyli w sumie

mirekzwirek8 +55

Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
tak se w sumie - drogie bilety, a w zamian właściwie niewiele. Zaczęłam słuchać jednej prelekcji, ale lalka niespecjalnie sobie radziła, to poszłam. Oblazłam wszystko dwa razy, posiedziałam na moim przyszłym motongu i w sumie tyle. 200 km w każdą stronę, 25 zygli za wejście, 12 za parking - no
@blubi_su: Automat to zło, bo jest zbędny na miasto. W samochodach brakuje mi automatu tylko gdy stoję w korku i muszę przez pół godziny machać 1-2-0. Motocyklem nie stoję w korku, więc zbędna kompilacja.
@blubi_su: Czuję że mieszkasz w jakiejś Warszawie. We Wrocławiu albo wysuwam się na pole position przez 6-8 samochodów, albo jadę bez problemu na 2-gim biegu Legnicką, gdy spadnie deszcz.
jednak faktycznie strasznie długi korek
dla mnie największą różnicą, przy zmianie motocykla, była wysokość lusterek - te w Ninji kolidowały z osobówkami i miałem problem by gładko przejechać, a te z CBF są wyżej i kolidują tylko z dostawczakami i SUVami