Aktywne Wpisy

Kefir91 +263
Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to Reksin ruszył z posesji z ulicy Piaskowej został odnaleziony.
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
źródło: image_picker_0ABA9C5C-A774-4093-8637-6A92688DC8F4-40929-0000062248CECA45
Pobierz
InzynierSieci +223

tak se w sumie - drogie bilety, a w zamian właściwie niewiele. Zaczęłam słuchać jednej prelekcji, ale lalka niespecjalnie sobie radziła, to poszłam. Oblazłam wszystko dwa razy, posiedziałam na moim przyszłym motongu i w sumie tyle. 200 km w każdą stronę, 25 zygli za wejście, 12 za parking -
@blubi_su: Automat to zło, bo jest zbędny na miasto. W samochodach brakuje mi automatu tylko gdy stoję w korku i muszę przez pół godziny machać 1-2-0. Motocyklem nie stoję w korku, więc zbędna kompilacja.
@blubi_su: Czuję że mieszkasz w jakiejś Warszawie. We Wrocławiu albo wysuwam się na pole position przez 6-8 samochodów, albo jadę bez problemu na 2-gim biegu Legnicką, gdy spadnie deszcz.
jednak faktycznie strasznie długi korek
dla mnie największą różnicą, przy zmianie motocykla, była wysokość lusterek - te w Ninji kolidowały z osobówkami i miałem problem by gładko przejechać, a te z CBF są wyżej i kolidują tylko z dostawczakami i SUVami