Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@nibiru: rozumiem robienie sobie ust, ale jeśli są nieproporcjonalne do reszty twarzy, to oznacza, że ktoś dał sobie krzywdę zrobić :)

tak se w sumie - drogie bilety, a w zamian właściwie niewiele. Zaczęłam słuchać jednej prelekcji, ale lalka niespecjalnie sobie radziła, to poszłam. Oblazłam wszystko dwa razy, posiedziałam na moim przyszłym motongu i w sumie tyle. 200 km w każdą stronę, 25 zygli za wejście, 12 za parking - no
@katera mam nadzieję, że nie siedziałaś na honda africa, jest zarezerwowana, kupuję za 3 lata :) Współczuję przebytej drogi, ja się zastanawiam nad Poznańskimi targami, niby największe w PL. Ogólnie te prelekcje były słabe, każdy opowiadał to samo, liczyłem na ciekawsze historie.
@katera: Automatyczna jest ekstra na miasto, w terenie nie jeździłem z automatem więc się nie wypowiem. Każdy kto jeździ w większości po mieście i mówi że automat to zło, ma tyle samo wiedzy co ludzie mówiący że abs to zło...
@blubi_su: faktem jest, że po motomikołajach miałam dość sprzęgła i wybierałam drogi, które nie wymagały redukcji, ale nadal uwielbiam mieszać w biegach i na moto, i w samochodzie.
Każdy kto jeździ w większości po mieście i mówi że automat to zło

@blubi_su: Automat to zło, bo jest zbędny na miasto. W samochodach brakuje mi automatu tylko gdy stoję w korku i muszę przez pół godziny machać 1-2-0. Motocyklem nie stoję w korku, więc zbędna kompilacja.
@void1984: Polecam pojeździć. Serio, też tak kiedyś twierdziłem. Że tylko manual. Dalej uwielbiam manual, ale jak polatałem trochę po mieście automatem to doceniłem. Niby w korku nei stoisz, ale przeciskanie się przez 30km między samochodami też nie jest wygodne, niestety albo wachlujesz, albo półsprzęgło. A tu po prostu masz to gdzieś i skupiasz się na trasie a nie na biegach.
Niby w korku nei stoisz, ale przeciskanie się przez 30km między samochodami też nie jest wygodne

@blubi_su: Czuję że mieszkasz w jakiejś Warszawie. We Wrocławiu albo wysuwam się na pole position przez 6-8 samochodów, albo jadę bez problemu na 2-gim biegu Legnicką, gdy spadnie deszcz.
@blubi_su: ładnie rozstawieni - gdyby nie ciężarówki i dostawczaki to nie byłoby problemu
jednak faktycznie strasznie długi korek
dla mnie największą różnicą, przy zmianie motocykla, była wysokość lusterek - te w Ninji kolidowały z osobówkami i miałem problem by gładko przejechać, a te z CBF są wyżej i kolidują tylko z dostawczakami i SUVami
@void1984: Nagram kiedyś całość drogi w porannym korku. Wierz mi że wtedy doceniłem automat... Niby nie stoisz w korku, ale mieszasz tymi biegami 1-2 półsprzęgło. No i trochę żal. Jakby nie patrzeć większość maszyn nie jest zaprojektowana do takiej jazdy.