Aktywne Wpisy

Maniek81 +2
#ukraina Jeśli to prawda że to ukraińcy zrobili tą akcję w Rosji to konsekwencje będą ostre . Rosja tego nie daruje

MetalowyBieg +6
jak by ukraina sie poddala to nie byloby eskalacji a tak to zaraz zaczna bomby atomowe latać i po co to, dla kawałka ziemii co i tak był kiedyś jedym krajem ale slawa ukraijni
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż

Mam problem z 2, a właściwie 3 stronami www, stworzonymi w oparciu o Worpress. Chodzi o:
- www.dozomech.pl
- www.v-ring.pl
- www.teoria-literatury.cba.pl
Zostały one prawdopodobnie zawirusowane i nie mam pojęcia, jak do tego podejść, aby nie stracić całej zawartości stron (włożyłem w nie sporo pracy i mimo, że nie są najwyższych lotów, to nie mam zamiaru tej pracy powtarzać :). Szukam więc osoby, która ma doświadczenie w ratowaniu podobnych historii i dysponuje czasem, żeby te trzy tematy ogarnąć. Nie wiem, co jeszcze mógłbym dodać, reszta raczej do ustalenia na PW, ale proszę bardzo o pomoc, bo sam tego nie ogarnę, a szkoda, żeby strony leżały i się kurzyły. :)
Jeśli twój dostawca hostingu jest dobry to powiedz im żeby przeskanowali twój hosting antywirusem.
U mnie na linuxpl.com przez moją głupotę również wkradł się wirus. Przeskanowali antywirusem i po problemie.
Komentarz usunięty przez autora