Wpis z mikrobloga

@Dalione: nie unoś się tak bo Ci żyłka pęknie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Próbowałeś tego sosu jalpeno? on jest niewiele bardziej pikantny od pikantych ketchupów(które wcale nie są pikantne)
  • Odpowiedz
@kamdz: Ja kładę salami albo boczek na wierzch... tłuszcz się wytapia i ląduje w chlebie a mięsiwo fajnie się przypieka i powstają nadtosty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kamdz: ja dodaje jeszcze oregano i bazylię. Spróbuj, raz dodałem i nigdy juz bez tego nie jem! Dodawanie przypraw do tostów daje boosta 10000"!
  • Odpowiedz
@kamdz: #!$%@? jak ci zazdroszcze stary, wysoka nietolerancja laktozy, zjem sera zaraz sranie, zjem pare razy w tyg ser to dostaje wysypki... #!$%@? nawet mleka normalnego nie mogę wypić tylko szukam po całym mieście bez laktozy, jak żyć?!
  • Odpowiedz