Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
@B_P_R_D: mam dość bycia zarazem odciętym od środków i owoców produkcji, bycia wyzyskiwanym i pozbawianym życia na rzecz p----------h przedsiębiorców
Ale gdzie sądzisz ta prawdziwa wolność, jest lub by była?
Mną pieniądze nie rządzą, więc pisz za siebie.
Osoba bez władzy i pieniędzy, też może mi przywalić w łeb cegłą i zabić, więc nie demonizowałbym osób posiadających pieniądze.
Nie jesteśmy w dupie, Polska ma bardzo duże możliwości w wielu polach. Jak zaczniemy je w końcu wykorzystywać to możemy być jednym z najlepszych miejsc do życia na
Ja nie jestem, ani w dupie, ani zniewolony. Pisz za siebie.