Wpis z mikrobloga

@enforcer Wstąpiłeś do wojska aby dać godny byt swojemu synowi który stanie się w przyszłości legendą polskiej piłki nożnej. Ze względu na twoją determinacje oraz wcześniejsze doświadczenie jako pracownik straży granicznej, zostałeś przydzielony do kompanii zmechanizowanej jako kierowca BWP. Ty i twoja ekipa nie wiecie jeszcze, że zostaniecie wysłani wkrótce na front
  • Odpowiedz
@sAdiBuki: Ze względu na korzenie rodzinne, Prezydent z radością przyznał ci stopień generalski po ukończeniu akademii w Moskwie z wyróżnieniem. W nagrodę objąłeś dowodzenie nad 235 armią pancerną, którą dowodzisz ze swojego przytulnego ogromnego biura w Moskwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PatrykCXXVIII: Jako indywidualista i umiarkowany psychopata, przeszedłeś przez szkolenie snajperskie. Twoja nadpobudliwość zmusiła twoich dowódców na wysyłanie cię na niebezpieczne i wielodniowe misje, ze względu na to że byłeś zbyt dużym zagrożeniem w bazie
  • Odpowiedz
@p4wl: Wcielono cię przymusowo do piechoty, a ze względu na to że twojego kolegę którego pełnił wartę w nocy postrzelił wrogi strzelec, to ty go będziesz musiał zastąpić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Proxlox: > fotograf wojskowy, robiący zdjęcia do akt i kartotek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli za słaby do walki, ale aparat na statywie stoi, więc chyba da radę? ( )
  • Odpowiedz
@widaczew: Chciałem żebyś się poczuł wyróżniony ( ͡ ͜ʖ ͡) No chyba że wolisz być cytując klasyka "w biednej p---------j piechocie" i kopać okopy 2x2 bez dna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W sumie mogę być chirurgiem wojskowym ale to tylko po dobrym wzmocnieniu % . Trupy mogę oglądać, krwi się nie boję, właściwie, to czas pomyśleć o pracy w kostnicy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz