Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +15
#tinder takie tam z wczoraj
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
FuckYouTony +939
Wiecie co się stanie w sprawie afery wizowej? Nic.
ABW nie przeprowadzi żadnego nalotu, porkuratura dostanie wskazówki w jaki sposób na sterować sprawą, a wszelkie dowody w sprawie zostaną "znikną".
Tak działa PiS i tak działają zorganizowane grupy przestępcze.
#bekazpisu #bekazlewactwa #imigranci
ABW nie przeprowadzi żadnego nalotu, porkuratura dostanie wskazówki w jaki sposób na sterować sprawą, a wszelkie dowody w sprawie zostaną "znikną".
Tak działa PiS i tak działają zorganizowane grupy przestępcze.
#bekazpisu #bekazlewactwa #imigranci
znajoma opowiadała, że mieszka razem z pewną parą. dziewczyna zdradza tego chłopaka ze swoim byłym (a są już parę lat razem). chłopak naprawdę w porządku jest, szkoda go dla takiej szmaty. jednak obiecałam, że nie sprzedam tej dziwki. mam jednak wyrzuty sumienia, że to ukrywam... co byście zrobili? i jeśli chcielibyście mu to powiedzieć to w jaki sposób żeby nie było wiadomo, że to od was się wydało, a numeru telefonu do gościa nie macie. tu zależy mi na tym by nie stracić znajomej, ten szlauf jest mi zupełnie obcy.
baby to #!$%@?.
#pytanie #pomocy #zwiazki
Jak widzisz, że drugiego biją to też mu nie pomożesz bo "może tak lubi" xD
Jak nie chcesz z nim rozmawiać to po prostu zwykła kartka typu "przyjrzyj się kontaktom swojej dziewczyny z byłym" będzie okey ;P
@Grzesiek_astronaut: Wiesz, każdy inaczej reaguje na takie rzeczy ;) Faceci inaczej reagują, gdybym ja powiedziała mojej koleżance, że na przykład jej facet składał mi dziwne aluzje i się narzucał
@Saganis: Ciekawa jestem czy wszyscy obrońcy tego żeby powiedzieć, że ktoś jest zdradzany tak samo bronią jak kogoś atakują na ulicy albo ktoś komuś ubliża albo nawet w tym przypadku, gdzie ktoś leży na ulicy nieprzytomny, to się nazywa znieczulicą.
Ogólnie streszczając, ja bym powiedział
a moje argumenty za są wyżej ;)
Bardzo slabe.
pogadaj z nim w prost ze cos slyszalas, widzialas, jezeli gosci Ci nie uwiezy to powiedz zeby chociaz sie temy blizej przyjzal i tyle
jezeli laska go zdradza regularnie to bym nie mial zadnych zahamowan zeby mu o tym powiedziec