Wpis z mikrobloga

O k---a jaką ja mam bekę z tym wpisem. XD
Kobieta taka napracowana bo dziecku dała cycka do ssania i że zupę ugotuje. XDDD
J-----e. Mieszkam sam i sam ogarniam wszystko, od pracy zarobkowej po sprzątanie w chałupie i jeszcze mi czasu starczy na melanże z kumplami. Ale moja matka też tak ma. O jaka napracowana, pranie zrobiła. XD Wrzuciła ciuchy brudne do pralki i pokrętło przekręciła. Potem całe 15 minut na wieszanie. No k---a bez przesady. (Matkę jeszcze rozumiem, bo mój ojciec ma kompletnie w------e w obowiązki rodzinne. A ona też na etacie jest. Ale tych panienek, co to młodymi matkami są to już wcale.) Toć to rak jak sam s-------n.
Nie mogę tego słuchać. Wielce zmęczone życiem kobiety. Takie napracowane, a najpewniej całe dnie w tv i obrażone na mężczyzn, bo z domu wychodzą. XDDDD

K---a.

#gorzkiezale #truelolcontent #przemyslenia #zwiazki
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Virek2: Uważaj, zaraz się posypie milion komentarzy "poczekaj aż będziesz mieć dzieci!" bo wykopowi "idealni rodzice" Ci powiedzą, że dziecko to jest normalnie Mount Everest każdego dnia.
Absolutnie nie chce mówić, że posiadanie dziecka nic nie zmienia, że nie jest w ogóle męczące, bez przesady, trzeba się opiekować, wstawać, karmić, kąpać, wiadomo. Tylko że to jest takie ciągłe marudzenie na coś, co sami sobie wybieramy. To jak wtedy kiedy student
  • Odpowiedz
@Virek2: plusuje. Każdy różowy który uważa że przy dziecku jest dużo roboty jest jebnięta na mózg
Facet sobie flaki wypruwa 16/24h dziennie to po robocie powinien jeszcze lodzika dostawać a nie jakieś fochy i inby
  • Odpowiedz