Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Kobieta taka napracowana bo dziecku dała cycka do ssania i że zupę ugotuje. XDDD
J-----e. Mieszkam sam i sam ogarniam wszystko, od pracy zarobkowej po sprzątanie w chałupie i jeszcze mi czasu starczy na melanże z kumplami. Ale moja matka też tak ma. O jaka napracowana, pranie zrobiła. XD Wrzuciła ciuchy brudne do pralki i pokrętło przekręciła. Potem całe 15 minut na wieszanie. No k---a bez przesady. (Matkę jeszcze rozumiem, bo mój ojciec ma kompletnie w------e w obowiązki rodzinne. A ona też na etacie jest. Ale tych panienek, co to młodymi matkami są to już wcale.) Toć to rak jak sam s-------n.
Nie mogę tego słuchać. Wielce zmęczone życiem kobiety. Takie napracowane, a najpewniej całe dnie w tv i obrażone na mężczyzn, bo z domu wychodzą. XDDDD
K---a.
#gorzkiezale #truelolcontent #przemyslenia #zwiazki
@Virek2: Chyba kpisz.
Nie bierz do siebie tego co napisałem, masz racje.
To jest inny rodzaj zmeczenia. Sam moglem w przeszlosci ogladac sobie po nocach NBA i praktycznie bez snu isc do pracy, teraz po normalnej nocy jest ciezko. To jest inny rodzaj zmeczenia, ktorego po prostu nie zrozumiesz poki go nie poznasz.
Najbardziej jednak wkurza, ze osadzasz i wysmiewasz ludzi, nie majac swojego doswiadczenia.
W ogóle traktowanie tego portalu jakoś strasznie serio to jakaś choroba chyba.
@Virek2: To jest temat na inna dyskusje, ale faktycznie jakbym mial traktowac wykop serio to bym zwatpil w ludzkosc :)
Bardziej przeraza mnie, ze niektore osoby, ktore tutaj pisza, biora swoje opinie za prawdy objawione i jedyne sluszne rozwiazania problemow.
w sumie na jedno wychodzi.
a kto placze??
@olektrolek: sam sie wrobiles
trzeba bylo uzywac gumki to bys teraz nie plakal
Tak żeby dodać dla jasności: nikt inny nie zajmuje pracownikom tyle czasu co młode matki i czasem emerytki, bo tylko te dwie grupy mają czasu od pyty
Porównywanie pracy z dzieckiem a wychowanie dziecka jest słabe z Twojej strony. W pracy nie jesteś kilka lat 24/24, przy dziecku tak. Inaczej patrzysz na pewne sytuacje, gdy wiesz że wieczór spędzisz na luzie, a
Ale powiem Ci coś. Opiekowałem się w życiu starszymi ludźmi. I jak ktoś mi mówi, że karmienie i przewijanie to straszna praca, to proponuję spróbować tego samego, ale ze 120-kilogramowym facetem po wylewie. Przy takim to by szło się zmęczyć, a przewijać trzeba tak samo często. Już nie mówiąc o tym, że masz ich na oddziale