Aktywne Wpisy
WykopX +1206
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
2) Bolec staje się jej chłopakiem.
3) Masz ochotę przestawić mu szczękę ale nie możesz być karany ze względu na pracę.
4.76 Korwin
5) Biegaj wieczorem i zobacz pod jej blokiem jego samochód- ten debil źle zaparkował
6) halo 986 słucham
7) Dziękuje za przyjęcie zgłoszenia, miłego wieczoru życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stefan_banach: przecież gość zasłużył, nie rucha się dziewczyn co już mają chłopaka
@jerzy-lis: dobrze zrobiłeś
POZDTAWIAM PRAWILNYH
@jerzy-lis: sorry colego, ale jakiś n---------y jesteś - co ci tamten koleś zawinił, może nie miał pojęcia, że twój różowy ma kogoś?
@jerzy-lis: pamiętaj że konfiturę robi się w czynie społecznym
Bardzo dojrzałe zachowanie....
W dodatku konfidente tfu.
@ceflon: A to czemu? Gość mógł nawet nie wiedzieć, że jego dziewczyna ma chłopaka.
Ja bym raczej kierował pretensje do swojej dziewczyny niż chłopaka (jeśli już).