Wpis z mikrobloga

@Abra_Kadabra: omdlenia mi się nie zdarzały, ale to, że wieczorem jest zmęczona, to raczej normalne. Ja proponuję na początek zmianę diety, skoro i tak na razie nie ma możliwości badań. Mnie bardzo poprawiła się ogólna kondycja, gdy zaczęłam codziennie pić tzw zielone koktajle. Nie wiem, co Twoj różowypasek jada, ale jeśli smieciowe jedze, to zdecydowanie powinna to zmienić.
@PieknaKobieta: wiesz, to nie jest takie typowe zmeczenie, bo juz od jakiegos czasu gdy tak jej sie dzieje to kaze jej scisnac moja reke. Naprawde dziecko potrafi mocniej scisnac reke. Do tego wtedy gdy jest tak slaba to ma nawet problem z przewroceniem sie na drugi bok. Zdarza sie tez, ze po tym omdleniu wracaja jej sily, ale to nie zawsze.
@Abra_Kadabra: może mieć też coś z sercem i ta anemia też jest możliwa. Jeśli zacznie jesc więcej żelaza i magnezu to z pewnością nie zaszkodzi, a od lekarza niech wyciągnie skierowanie na badania serca (to się nazywa chyba holter).
@sandra925: tez nad tym myslalem, bo czasem potrafi objechac caly dzien na dwoch bułkach, ale znowu czasem wpierdzieli wiecej ode mnie, wiec sam nie wiem
@PieknaKobieta: dzieki za rady, tez mysle ze to nie nowotwor. Z sercem tez ciezko powiedziec, bo jak sie jej dzisiaj zrobilo slabo to zmierzylem jej cisnienie i miala 130/80/60, wiec chyba calkiem niezle. Mysle, ze cukrzyca to moze byc dobry trop, bo slodycze to ona