W grudniu poznałem #rozowypasek na pewnym portalu. Przyjemnie się rozmawiało, praktycznie codziennie. Przez długi czas nie zdradzałem oznak bycia stulejo z wykopu, jednak po dwóch miesiącach wyrwało się kilka piwnicznych słówek i coo? Okazało się, że różowy też mirkuje! Tyle wygrać, nie jestem sam w moim s----------u. Jednak długo się nie cieszyłem, bo różowy postanowił kilka dni temu usunąć konto na tamtym portalu i tak oto kontakt się urwał. Dochodzimy do sedna sprawy. Różowy przed odejściem dał mi drugą szansę, mianowicie... Leć mireczku w gorące, a pogadamy w lepszym świecie ( ͡°͜ʖ͡°)
Dodam, że wystalkowanie jej przez przeglądanie tagu #pokazkota i szukanie tłustego, rudego kota, którego jest właścicielką graniczy z cudem xD
W grudniu poznałem #rozowypasek na pewnym portalu. Przyjemnie się rozmawiało, praktycznie codziennie. Przez długi czas nie zdradzałem oznak bycia stulejo z wykopu, jednak po dwóch miesiącach wyrwało się kilka piwnicznych słówek i coo? Okazało się, że różowy też mirkuje! Tyle wygrać, nie jestem sam w moim s----------u. Jednak długo się nie cieszyłem, bo różowy postanowił kilka dni temu usunąć konto na tamtym portalu i tak oto kontakt się
@KerianRegis: Brak asertywności zarzuciłam mu na samym początku. Krzywdy chłopakowi nie zrobię. Dręczyć będę, ale tak długo jak sam tego będzie chciał.
@KiedysMialemBordo: Powiem tak, wiem jak mogłabym się z nim skontaktować. Docelowo nie podałam mu żadnych namiarów na siebie, bo miał się chłopak wziąć w garść i zająć się lepszymi dziewczynami niż ja. Jak widać woli drogę na skróty zakończoną chatką na kurzej nóżce ze mną jako wiedźmą w środku.
@kb-piano: To mu nie grozi. Doskonale wiem jak poruszanie tematu byłych może denerwować i w jakie zakłopotanie wprowadzać. O byłym chyba za dużo nawet nie mówiłam, prawda @Locati?
@KerianRegis: Miał jeszcze jedną drogę, wybrał taką a nie inną. Jak już wspominałam, nie sądziłam, że faktycznie tu napisze. A nawet jeśli to zrobi, że przybierze to taki rozmiar.
@Niegrzeczna_Mala_Mi: Wydaje mi się, że jesteś geniuszem ;* Ta satysfakcja, że ktoś dla ciebie stracił głowę i podjął się wyzwania, żeby znowu móc z tobą pisać, a ty masz go w dupie (słusznie) :D Niby nic i wszystko rozgrywa się na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale cieszy. Enjoy your attention! Pozdro
W grudniu poznałem #rozowypasek na pewnym portalu. Przyjemnie się rozmawiało, praktycznie codziennie. Przez długi czas nie zdradzałem oznak bycia stulejo z wykopu, jednak po dwóch miesiącach wyrwało się kilka piwnicznych słówek i coo? Okazało się, że różowy też mirkuje! Tyle wygrać, nie jestem sam w moim s----------u. Jednak długo się nie cieszyłem, bo różowy postanowił kilka dni temu usunąć konto na tamtym portalu i tak oto kontakt się urwał. Dochodzimy do sedna sprawy. Różowy przed odejściem dał mi drugą szansę, mianowicie... Leć mireczku w gorące, a pogadamy w lepszym świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodam, że wystalkowanie jej przez przeglądanie tagu #pokazkota i szukanie tłustego, rudego kota, którego jest właścicielką graniczy z cudem xD
To jak, pomożecie?
#truestory #coolstory
Komentarz usunięty przez moderatora
#takbylo @Niegrzeczna_Mala_Mi?
Komentarz usunięty przez moderatora
Tyle ode mnie. Już milczę.