Wpis z mikrobloga

@lechwalesa

Nie wierzyłem po tym zniszczeniu dokumentów z mojej działalności około 90 grubych tomów, i pozostawieniu kilku przygotowanych kartek że dojście do prawdy będzie możliwe .A jednak po publikowaniu tych dokumentów będą pojawiać się tak oczywiste kłamstwa i manipulacje że fakt podrabiania i robienia będzie bez problemów widoczny . po tych czterech pierwszych kartkach już można daleko to udowodnić cdn
  • 214
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechwalesa: jakie to ma znaczenie? Pani Walentynowicz nie zarabiała pieniędzy donosząc na kolegów tak jak Pan. Ona dożywała swoich lat w biedzie, nie pławiła się w luksusach, które były efektem zdrady Polski jak w Pana przypadku.
Czy obawia się Pan służb specjalnych? Niech Pan zażąda specjalnego programu ochrony i na pewno pan dostanie najlepszych ludzi. Nie jest jeszcze za późno, żeby wygrać z komunistami, wystarczy ujawnić to co się stało
  • Odpowiedz
@lechwalesa:

''Na naszych oczach przeszlość ulega przeklamaniu , manipulacji. By ocalić prawdę ktoś musi zapytać o fakty.Dopóki żyją jeszcze ich świadkowie. Lata wspólnej dzialalności nakladają na mnie obowiązek zadania kandydatowi na urząd prezydenta RP-Lechowi Walęsie kilku pytań.Oświadczam,że biorę pelną odpowiedzialność za treść tych pytań i zawarte w nich sugestie. Życzę sobie przeprowadzenia dowodu prawdy przed sądem.

1. Czy pamiętasz , jak w styczniu 1971r. przyznaleś,że na żądanie SB dokonywaleś indentyfikacji uczestników
  • Odpowiedz
@lechwalesa: prof Andrzej Friszke, wybitny specjalista historii PRL... Panie profesorze, powinieneś Pan jeszcze popatrzeć co w przedszkolu Lech Wałęsa kombinował...
  • Odpowiedz
@lechwalesa: na ciebie to jednak nie ma co sobie języka strzępić.
Kiszczak może był kreatorem poprzedniego układu, ale zrobił jedna dobrą rzecz dla Polski, dzięki niemu wypłynęły twoje haniebne akta.

Mam nadzieję, że masz już przygotowane miejsce u Belzebuba :)
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Nie da się czytać tego jadu. Co drugi wpis jakiegoś małolata , który słucha tego co mówią inni . Poczytajcie lepiej co się teraz wyczynia , jak zadłużany jest nasz kraj , a wy się tu Kiszczakowską listą zajmujecie. Jemu dajcie Nobla. Dlaczego on te teczki w domu trzymał, dlaczego chciał ujawienia teczek po smierci Lecha- nie żeby nie było hańby tylko żeby nie mógł się bronić. Chciałabym żeby
  • Odpowiedz
@mbmamba: A jaki jad. Patrz na fakty.
Jaki interes Kiszczak w tym miał?
Zemścić się za co? Że komuna w Europie padła?
Jak Wałęsa ograł to komunę i tych esbeków?
Z czego ich ograł?
Co to w ogóle
  • Odpowiedz