Aktywne Wpisy
cytmirka +2
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
siodemkaxx +136
Miała wcześniej właścicielkę, która zmarła. Rodzina olała kotkę i spędziła 3 miesiące sama w mieszkaniu (dokarmiana przez sąsiadkę). Była strasznie osamotniona, bo w fundacji też siedziała w zamknięciu przez większość doby. Jest jeszcze trochę przestraszona i zszokowana, ale to prawdziwy pieszczoch i mruczy, gdy się ją głaszcze. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także przedstawiam Wam mojego kota.
Kotka nazywa się Borusia, ale nie jest przywiązana do tego imienia, także macie jakieś propozycje dla niej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wszystkich kociarzy: jakie używacie karmy i żwirki? Kotka ma chore dziąsła i nie ma niektórych zębów, więc je głównie mokre (jest w trakcie leczenia).
Wybaczcie za słabą jakość, ale na razie nie mam możliwości zrobić lepsze zdjęcie.
#pokazkota (。◕‿‿◕。) #koty #zwierzaczki #chwalesie
@abstrakcyjna0: http://sjp.pl/adopcja
1. akt prawny dotyczący uznania cudzego dziecka za własne; przysposobienie, usynowienie; adoptacja;
polecam żwirek "Cat's best", jest najlepszy (niestety dość drogi... ale warto kupować w internecie), bo fenomenalnie zatrzymuje zapach, i można go wyrzucać do toalety.
Jedzenie jakie tam masz, jak kot głodny to zje.
@marianbaczal: a zwłaszcza o czystość rasową Europy
@abstrakcyjna0: jeśli chodzi o żwirek z lidla, to ostatnio go odstawiliśmy, bo nie klei się, szybko zaczyna śmierdzieć i w ogóle do bani. Jak na razie polecono mi tutaj Benka lawendowego i długo trzyma i w ogóle daje dobre bryłki. Więc poletzam mocno. Do tego zabijacz zapachów, czasem się przydaje jak klocek
@abstrakcyjna0: Lepiej nie zmieniaj bo jeszcze zdezorientujesz kota. #pdk
@PaulBearer: @Cups: @Precypitat: @barmicwa: @yggdrasil: @franaa: Dzięki za wszystkie sugestie i miłe słowa. Myślę, że zrobię za niedługo zamówienie z zooplus. :)
@galaxie500: dzięki. Myślę, że zakupię ten żwirek. ;)