@alkaseltzer: Zaczełam biegać! Dla zdrowia, dla kondycji, dla ładnego tyłka trochę też (⌒(oo)⌒). Dziś pierwszy dzień! Bez hardkoru, ale jak wiadomo początki są trudne! Szczególnie, że palę fajki jak smok... Mireczki trzymajcie za mnie kciuki, żebym sie nie zniechęciła! ( ͡º͜ʖ͡º) Za dwa tygodnie przeprowadzam się na stałe do #warszawa, może jakieś wspólne #biegajzwykopem? #motywacja #bieganie #ambicje #zdrowie
bieganie: zdrowiej, trzeba mieć kasę na "specjalne buty do biegania" niepalenie: zdrowiej, oszczędza się kasę na fajkach, nie trzeba wstawać rano i biegać na mrozie:)
@wonsz_smieszek: sram na specjalne buty! #vans daje rade, bo musi (⌒(oo)⌒)ᕦ(òóˇ)ᕤ @JackBauer no i sztosik! Odezwę sie jak juz bede na warszawskim rejonie:)
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy. Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie. Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza. Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Powyżej projekt wykonany przez Amerykanina a poniżej projekt naszych rodaków. Dziś już wiemy, który wygrał. Bo to takie ładne amerykanskie xD #heheszki #warszawa
Za dwa tygodnie przeprowadzam się na stałe do #warszawa, może jakieś wspólne #biegajzwykopem?
#motywacja #bieganie #ambicje #zdrowie
bieganie: zdrowiej, trzeba mieć kasę na "specjalne buty do biegania"
niepalenie: zdrowiej, oszczędza się kasę na fajkach, nie trzeba wstawać rano i biegać na mrozie:)
@JackBauer no i sztosik! Odezwę sie jak juz bede na warszawskim rejonie:)
jechać autem na bieganie :D #logikarozowychpaskow
@alkaseltzer: po prostu pożycz mi swoje :P ;)
źródło: comment_1aPfvwQcHqwKC9CK023Qe0N1zqx8sE4S.jpg
Pobierz