Aktywne Wpisy
Duza-fajka +553
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
ZygmuntJedyny +21
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#kosmos #ufo #pytaniabezodpowiedzi #paradoksfermiego
Może są na poziomie lepienia chatek z błota, a my jak przylecimy na ich planetę będziemy uważani za bogów? xd
@dragon240994: to. w książce "misja" Michel Desmarquet tak to opisał, swoją rzekomą podróż między światami i dlaczego nikt się nie "ujawnia".
Komentarz usunięty przez autora
@MagnitudeZero: ludzkość jako najbardziej zaawansowana rasa we wszechświecie (albo tylko w galaktyce ( ͡° ͜ʖ ͡°)), brzmi kusząco. Albo sami stworzymy życie. Znajdziemy odpowiednie planety i zaczniemy kombinować by zapoczątkować życie na innych planetach.
Odległości są naszym więzieniem. Ale i tak chcę wierzyć...
Miło jest mieć nadzieję patrząc w gwiazdy, że jakiś ET też spogląda w naszą stronę i się zastanawia, czy ktoś tam jest.
Komentarz usunięty przez autora
@Andrzej_Walczak: a my nie jesteśmy życiem? W takim razie kto nas stworzył?
Szkoda tylko że poziomy powyżej trójki to póki co czyste scifi :/
@dragon240994: ależ czemu od razu teoria spiskowa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie można sobie gdybać żeby tego ktoś nie nazwał w ten pejoratywny sposób? Są foto na których jest coś co do złudzenia przypomina czaszkę. Wierzę w tę teorię.